Foto: F64

Ceturtdienas, 13. novembra, vakarā restorānā Aqua Luna varēja sastapt krietnu pulciņu daiļu meiteņu, kuras bija ieradušās uz pašmāju fotogrāfa Arkādija Gluhiha 2015. gada ekskluzīvā fotokalendāra prezentāciju.

Pasākuma, kura vadīšana bija uzticēta vienmēr smaidīgajai Annai Rozītei, viesiem bija iespēja ne tikai aplūkot 12 kalendārā iekļautās fotogrāfijas, bet arī klātienē satikt daiļavas, kuras piedalījušās fotogrāfa projektā.

Fotogrāfa pārstāvji DELFI Izklaidi informēja, ka fotogrāfijas kalendāram tapa šovasar Rīgā divu mēnešu laikā, un tā tapšanā piedalījās profesionāla fitnesa sportiste Jekaterina Lasunska, pasaulē plaši pazīstamais fotogrāfs Leonīds Tugaļevs, modele, hokejista Oļega Znaroka jaunākā meita Alise Znaroka (attēlā), kuru prezentācijā bija ieradušies atbalstīt arī vecāki, un citi.

Autors kā uzdevumu sev bija izvirzījis izveidot viegli uztveramu kalendāru ar pozitīvām fotogrāfijām, kas atklāj jaunas, mūsdienīgas un dzīvespriecīgas meitenes skaistumu un sievišķību.

"Dažos kadros kā aksesuāru es izmantoju klasiskus automobiļus. Manuprāt, to līnijas harmonē ar sievietes siluetu, kā arī palīdz skatītājam nokļūt pagātnē, kurā nebija mūsdienīgu gadžetu un interneta, bet tikšanos sarunāja parkā uz soliņa," atklājis pats fotogrāfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!