Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 14. oktobra, vakarā šova Jaunā talantu fabrika dalībnieki kāpa uz skatuves, lai izpildītu kompozīcijas no populārām teātra izrādēm un mūzikliem. Atbilstoši priekšnesuma tematikai, katrs tērpās drānās, kuras, viņaprāt, vislabāk piestāvētu izvēlētajai dziesmai.

Savs viedoklis par jauno mākslinieku skatuves tērpiem ir arī modes pazinējam, blogerim un stila ekspertam Denisam Ševeļovam, kurš nevairās jauniešiem arī veltīt kritiku un atklāti paužst savu nostāju pat izvēlētajiem apģērbiem.

Atzinīgu novērtējumu stila eksperta acīs izpelnījušies vairāki talantu šova dalībnieki, bet neiztrūkst arī tādi topošie mūziķi, kurus Deniss uzskata par pārlieku pelēkiem un neizteiksmīgiem.

"Aminata Savidogo - šī talantīgā meitene jau sen mani iekarojusi. Viņai ir ļoti labs augums, un pēc tā, ko esmu redzējis, viņai ir arī jauka personība. Man īpaši patīk, kā viņa ģērbjas, kad neatrodas uz skatuves, gribētos tādu viņu redzēt biežāk, taču priekšnesuma laikā Aminata ļoti labi izskatījās BeCarousell kleitā," atzinīgus vārdus talantīgajai jaunietei velta Deniss.

Modes blogeris pozitīvi vērtē arī Elizabetes Skrastiņas stilu, īpaši atzīmējot, ka viņai ļoti piestāv kleitas, un par spīti tam, ka meitene ir tikai sešpadsmit gadus veca, viņai jau ir izveidojusies par personību.

"Viņai vajag piestrādāt pie sava tēla, jāatrod atbilstoša apakšveļa un matu sakārtojums, taču tie visi ir nieciņi, kurus viņa, esmu pārliecināts, apgūs īsā laikā. Es varu palīdzēt!" analizē Deniss.

Savukārt, vērtējot Kristīnes Šomases stilu, Ševeļovs prāto, ka meitenei izcili izdevās nodziedāt Teci, saulīt no rokoperas Lāčplēsis, taču meitenei vajadzētu piestrādāt pie matiem - nokrāsot tos tumšākus.

"To, ka Kristīnei labāk piestāv tumši mati, visi skaidri varēja redzēt iepriekšējās nedēļas koncertā, kad viņa izpildīja romu dziesmu. Manuprāt, mēs vēl neesam redzējuši Kristīnes patieso būtību, tādēļ viss, kas viņai ir mugurā, pagaidām neizskatās labi," pārliecināts stila eksperts.

Savukārt augumā mazajai Ilzei Skarbulei blogera simpātijas nav izdevies iekarot. Denisam meitene nepatīk personisku iemeslu dēļ - viņu jaunietes tēlā nekas nepiesaista un arī padomus modes pazinējam nav vēlmes viņai dot.

Skarbu kritiku Deniss velta arī nevainīgajam Mārtiņam Ābelītim, kurš šonedēļ pameta talantu šovu. Puiša pārlieku pozitīvais tēls blogeri jau nogurdinājis.

"Viņš ir tik blāvs un pelēks, ka man ir garlaicīgi viņā klausīties un skatīties. Viss tas stāsts par nevainību un dziļo, publisko ticību Dievam ir fake. Man pat vairs nav interesanti neko par viņu komentēt.

Līdzīgi ir ar Edgaru Gustu. Nezinu, vai viņš tiešām ir lauku "čomiņš", bet noteikti tā izskatās, ko veiksmīgi translē ne tikai savā muzikālajā gaumē, bet arī vizuālajā tēlā. Edgaram noteikti ir izveidojies savs fanu pūlis, kuras es nepiederu," savu viedokli pauž Deniss.

No talantu šova puišiem visatzinīgāko novērtējumu izpelnījušies Dāvis Mazurenko un Pāvels Fomkins, kuri Denisam raisījuši pozitīvas emocijas.

"Dāvis ir viens no pa īstam talantīgajiem šova dalībniekiem. Viņš šoreiz izvēlējās man ļoti tuvu tēlu - pats tā izskatījos pirms kādiem četriem gadiem. Apģērbs bija unisonā ar dziesmu, tomēr Converse kedas nebija vietā - ādas puszābaciņi noslēgtu tēlu labāk. Varu arī pateikt, ka Dāvim stipri jāpiestrādā pie sava vizuālā tēla, īpaši, kad šovs būs beidzies.

Arī Pāvels kustas pareizajā virzienā. Vēl vajag pieslīpēt tēlu, un viss būs tā, kā vajag. Viņš patiešām ir topošā pašmāju estrādes zvaigzne. Vienīgais risks ir aizraušanās ar stereotipiem - ieteiktu Pāvelam izkristalizēt savu personīgo stilu," padomos dalās Ševeļovs.

Lai gan jaunie talanti vaiga sviedros cenšas izpatikt publikai un televīzijas skatītājiem, tomēr pagaidām Denisam veiksmīgākie un ievērojamākie šķiet pārraides vadītājas Ketijas Šēnbergas tērpi, nevis šova dalībnieku drānas.

"Jau sociālajos tīklos rakstīju, cik Ketija ir skaista. Neslēpšu, ka esam draugi tieši viņas skaistuma un stila izjūtas dēļ.

Koncerta vakarā šova vadītāja izskatījās īpaši labi. Kleita glaimoja Ketijas augumam, rādot visu pieklājības robežās. Mani priecēja arī ieturētais matu sakārtojums, kas nenovērsa uzmanību no daiļavas sejas," savu viedokli pauž Deniss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!