Foto: DELFI

Jaunā pašmāju dizainere Kristīne Deimon (attēlā), kura šobrīd ir sava pirmdzimtā bērniņa gaidībās, jau paspējusi mazulim sagādāt šikas dizaineru drēbītes no Armani Baby zīmola. Šis ir viens no viņas iecienītākajiem zīmoliem.

"Man ļoti patīk Armani zīmols - kvalitāte un dizains. Pati nēsāju šo zīmolu un ne reizi neesmu vīlusies nevienā apģērba detaļā. Dievinu, ka vīrietis ģērbjas Armani dizaina drēbēs - manās acis tas dod plusiņu. Tas ir eleganti.

Šo mazuli gaidīju ilgi, un nu jau palikuši tikai divi mēneši, kad varēšu turēt rokās savu dēliņu. Viennozīmīgi došu viņam maksimāli visu to labāko, ko vien es varu sniegt. Ņemot vērā, ka man būs dēliņš, šis būs tas zīmols, kurā es viņu pārsvarā ģērbšu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Dizainere ir ļoti apmierināta ar Armani Baby kolekcijas kvalitāti. Drēbītes ir ļoti mīkstas un tām ir patīkami pieskarties. Viņa jau iegādājusies vairākus bodijus, bikses un pat cepurītes un neslēpj, ka šopings vēl turpināsies.

Tā kā topošā māmiņa pati ir dizainere, viņa nolēmusi, ka savu mazuli iepriecinās arī ar pašas darinātiem apģērbiem. Viņa savu mazuli nolēmusi iepriecināt ar īstu lapsādu.

"Kad mazulis jau varēs staigāt, būs plašākas iespējas, bet pagaidām priekš ziemas meklēju vismaz trīs kombinezonus, kuriem noteikti ap kapuci aplikšu īstu lapsādu. Kombinezonus arī izvēlos no Armani kolekcijas, jo ziemā vēlos savam mazulim sniegt visaugstāko kvalitāti," stāsta topošā māmiņa.

Ikdienā mazulim, protams, iegādāti arī apģērbi, kuri nepārstāv pasaules slavenus zīmolus. Šādu, kā Kristīne pati saka, vienreizējo apģērbu, viņa iegādājusies internetā un Rīgā atrodamajos specializētajos bērnu veikalos. Īpašā cieņā viņai ir Latvijā ražotie bērnu apģērbi, kuriem ir gana laba kvalitāte.

"Savam mazulim es apģērbu tikai pērku. Nekādā gadījumā neapsveru domu ņemt to, ko kāds cits jau lietojis. Man tas ir nepieņemami. Visu, no kā mans mazulis izaugs, plānoju atdot bērnu namiem, jo šiem bērniņiem tas noderēs. Pārdot neko negrasos, kā citi to mēdz darīt," pārliecināta Kristīne.

Dizainerei ir svarīgi, lai viņas gaidāmais mazulis izskatītos stilīgi, jo viņa uzskata, ka bērns ir gluži kā vecāku vizītkarte.

"Personīgi es, kad redzu kādu bērnu, uzreiz spriežu par vecākiem pēc tā, kā viņi rūpējas par mazuli, vai viņš ir tīrs, kopts, kā saģērbts," noslēgumā saka Deimon.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!