Foto: Privātais arhīvs
"Esmu publiska figūra, pasaulslavenā aktiera Breda Pita līdzinieks" – tā sociālajos tīklos sevi piesaka 35 gadus vecais Neitans Nīdss no Oksfordas, Anglijā.

Neitans Nīdss pēc nodarbošanās ir celtnieks, kurš specializējies grīdu izveidē. Taču viņam ir arī otra dzīve – kā Holivudas aktiera Breda Pita līdziniekam. Nīdsam "Instagram" platformā pagaidām gan vēl nav simtiem tūkstošu sekotāju, to ir tikai 17 tūkstoši, taču veselu publikāciju viņam veltījis ietekmīgais medijs "New York Post".

Neitans jau esot pieradis atbildēt uz svešinieku jautājumiem: "Hei, vai tu esi Breds Pits?" Pats līdzinieks saka, ka ar slaveno aktieri viņam ir daudz kopīga, bet ne konta saturs. Taču šo aspektu viņš cenšas uzlabot, pēc darba celtniecībā rosoties kā Pita dubultnieks.

"Kad biju 20 gadus vecs, man pirmo reizi kāds pateica, ka esmu ļoti līdzīgs Pitam. Tā tas turpinājās nākamos desmit gadus, bet es tikai pasmējos," stāsta Neitans, kurš jau trīs gadus dažādos veidos cenšas piepelnīties kā dubultnieks. Šajā laikā ar viņu sazinājusies arī Andželinas Džolijas līdziniece Doriena Rouza, un nu abi mēdz kopā uzstāsties. Par katru pasākumu viņš nopelna apmēram 350-690 ASV dolāru.

Lai gan īstajam Bredam Pitam nu jau ir 57 gadi, Neitans Nīdss iemieso Pita izskatu no viņa jaunības gadiem, kad Pits iekaroja dāmu sirdis visā pasaulē. Taču Nīdsam pašam ir problēmas ar iepazīšanos – un tieši izskata dēļ.

Viņš ir vientuļais tēvs, audzina divas meitas. Nīdss nesen pameta visas iepazīšanās platformas, arī "Tinder", jo sievietes gluži vienkārši ziņojušas lietotnei, ka Nīdsa profils ir viltus – tiekot izmantotas Pita fotogrāfijas. Bet bijušas arī tādas pielūdzējas, kas burtiski sākušas jauno vīrieti vajāt. Viņš arīdzan regulāri saņēmis lūgumu sazināties videozvanā, jo svešinieces nespējot noticēt, ka tas ir īstais viņš.

Nīdss nenoliedz, ka tieši izskata dēļ viņam ir problēmas atrast mīļoto sievieti, taču šobrīd tā arī neesot viņa prioritāte: "Es nemeklēju savu Andželīnu Džoliju. Mana prioritāte ir manas meitas," skaidro anglis. Mīlestību pret bērniem Nīdss pieskaita kā vēl vienu faktoru, kas vieno viņu un Bredu Pitu – kā zināms, Pits izgājis vairāku gadu tiesāšanos ar bijušo sievu Džoliju jautājumos par bērnu aizgādnību. Pits prāvās uzvarēja un izcīnīja tiesības regulāri satikt savus sešus bērnus.

Nīdss un Pits klātnienē nekad nav tikušies, taču līdzinieks cer kādreiz savu elku satikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!