Foto: LETA/F64

Modele un šobrīd ekskluzīvu apartamentu izīrētāja Elīza Kaurāte pārmet bijušajam basketbolistam Sandim Valteram nelikšanos ne zinis par abu diviem bērniem, kā arī fiktīvas laulības, lai viņš varētu uzturēties ASV.

Kopš Sanda Valtera un Elīzas Kaurātes šķiršanās pagājuši jau astoņi gadi. Abu mīlas attiecībās dzimuši divi bērni – Gabriels un Lea. Valters par saviem bērniem neliekoties ne zinis un arī nemaksājot alimentus, pārmet Kaurāte, kura ar bērniem dzīvo Maiami, ASV.

Bērni šogad pabeiguši 2. un 3. klasi. Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Kaurāte pauž, ka Valters jau septiņus gadus nemaksājot alimentus. Turklāt viņš esot Amerikā fiktīvi apprecējies, lai varētu uzturēties ASV. Valters tur strādājot par krāvēju, žurnālam ziņo skaistule.

"Privātā Dzīve" lūgusi arī Sanda Valtera viedokli par bijušās mīļotās pausto. No komentāriem par it kā fiktīvo laulību viņš atteicās, sakot, ka tā esot privāta lieta, savukārt alimentu nemaksāšanu Kaurātes un viņa bērniem Valters noliedz – Valters gan regulāri satiek mazos, gan arī atbalsta finansiāli, bet acīmredzot viņa bērnu mammai, kas pieradusi pie luksusa dzīves, tas šķietot nepietiekami.

"Elīzas vēstījumiem ir ļoti melna un sabiedrībā negatīvi paliekoša enerģija, kas skar manus bērnus un viņu dzīvi," izdevumam teic Valters.

Viņš arī atceras, ka laikā, kad bija kopā ar Elīzu, no psiholoģiskās vardarbības cietusi Valtera vecākā meita Luīze (viņai tagad jau 20 gadu) – meita no Valtera pirmās laulības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!