Foto: DELFI

Svētdienas, 21. jūlija, vakarā Dzintaru koncertzālē noslēdzās estrādes mākslinieces Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas četru dienu garumā priecēja jūrmalniekus un pilsētas viesus.

Šajās dienās Dzintaru koncertzālē uzstājušies daudzi populāri pašmāju un ārzemju mūziķi – Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis, Lauris Reiniks, "Musiqq", Jāns Stībelis, Aija Andrejeva un daudzi citi.

Vaikules festivāls tradicionāli kuplā skaitā viesu rindās pulcē ietekmīgus, turīgus un sabiedrībā zināmus ļaudis, un arī krāšņo noslēguma koncertu apmeklēja daudzi prominenti cilvēki.

Pilnīgi visus festivāla koncertus apmeklēja politiķis Ainārs Šlesers ar ģimeni, un arī noslēguma vakars nebija izņēmums. Tāpat arī galā koncertā gozējas bijušais premjers Vilis Krištopans ar sievu Aiju un meitu Nikolu.

Koncertu baudīja arī bijušā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa kundze Iveta Vējone, Ierēdne un politiķe Dace Reinika ar vīru Artūru, Rīgas mēra amata kandidāts un pašreizējās galvaspilsētas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Oļegs Burovs un daudzi citi zināmi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!