Foto: DELFI

Sestdienas 20. jūlija, vakarā, Dzintaru koncertzālē turpinājās vērienīgais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas šajās dienās Jūrmalā sapulcējis ne tikai estrādes zvaigznes, bet arī prominences, uzņēmējus un daudzus ietekmīgu cilvēkus.

Pirmajās divās festivāla dienās viesu vidū netrūka slaveno un bagāto, un arī trešajā vakarā Dzintaru koncertzālē gozējās sabiedrības krējums.

Viesu vidū bija TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane ar vīru, uzņēmēju Kasparu Krištopanu, biznesmenis Jūlijs Krūmiņš, bijušais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, Šleseru ģimene, uzņēmēja Mārīte Kola un daudzi citi.

Jau vēstīts, ka Vaikules festivāls noslēgsies 21. jūlijā. Kopskaitā tajā piedalīsies vairāk nekā 50 mākslinieki no 14 valstīm.

Šajās dienās Dzintaru koncertzālē uzstāsies Grigorijs Ļepss, Sergejs Lazarevs, Stass Mihailovs, Lolita, Valērijs Sjutkins, Inese Galante, Monatik, Tomass Nevergrīns, Valērijs Meladze, Albīna Džanabajeva, Vremja i Steklo, Sergejs Mazajevs, Ļubova Uspenska, Aļona Sviridova, Mario Biondi, Nino Katamadze, Roberto Kel Torres, Intars Busulis un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!