Foto: Privātais arhīvs
Dižošanās ar greznu dzīvi sociālajos tīklos daudziem kļuvusi par pamatdarbu, tomēr der arī atcerēties, ka klaja izrādīšanās piesaista pastiprinātu uzmanību ne tikai no svešiniekiem un nelabvēļiem, bet arī likumsargiem. Zīmēšanās virtuālajā vidē ar sodu un sagandētu reputāciju beigusies britu sabiedrības dāmai un miljardiera meitai Stefānijai Skolaro.

26 gadus vecās sievietes tēvs ir itāliešu izcelsmes kalnrūpniecības magnāts, un, kā vēsta britu mediji, Stefānijas darbs ir būt pilna laika "Instagram" modelei un influencerei.

Viņa savulaik arī filmējusies šovā "Rich Kids of Instagram", kurā piedalās bagātu vecāku atvases. Tāpat arī Stefānijai pieder neliels butiks Londonā, kurā tiek tirgotas ekskluzīvas luksusa preces. Savukārt viņas māsiņa Lana savulaik tika pasludināta par apskaustāko pusaudzi Lielbritānijā.

Stefānija saviem 100 tūkstoš "Instagram" (tagad viņa liegusi savu profilu apskatīt svešiniekiem) sekotājiem nesen bija palielījusies, ka pie viņas iespējams iegādāties ekskluzīvas beisbola cepurītes, kas darinātas no čūskādas. Šī reklāma nonākusi arī policijas redzeslokā, un uzsākta izmeklēšana.

Policija izpētījusi Stefānijas sociālos tīklus un ievākusi informāciju par viņu. Atklājusi, ka miljardiera meitai no Indonēzijas tiek piegādātas beisbola cepurītes, somiņas un pat ceļojumu somas, kas darinātas no apdraudētas pitonu sugas.

Policija Stefānijai izvirzījusi apsūdzības, un viņa arī stājusies tiesas priekšā, lai saņemtu sodu.

Pirmdien, 21 janvārī, Sautvorkas Kroņa tiesa Stefānijai piespriedusi sabiedrisko darbu, un, kā vēsta britu mediji, tiesnesis savā uzrunā paudis cerību, ka meitene beidzot savā dzīvē paveiks kaut ko lietderīgu.

Tāpat arī tiesnesis paudis bažas par meitenes psiholoģisko stāvokli un piebildis, ka viņa garīgās veselības problēmas cenšas apslāpēt ar neprātīgu naudas šķērdēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!