Foto: Privātais arhīvs
Pastiprinātu mediju ievērību izpelnījies pāris, kas ne tikai stājas pretī sabiedrības aizspriedumiem pret seksuālajām minoritātēm, bet arī apliecina, ka mīlestība vecumu nešķiro. Drīzumā kāzām pošas divas lesbietes, kurām ir 37 gadu starpība.

Šī stāsta galvenās varones ir 24 gadus vecā sociālo tīklu zvaigzne Džūlija Zelga un viņas 61 gadu vecā līgava Ailīna de Frīsta. Abu sieviešu mīlas stāsts uzplaucis pērn septembrī pēc iepazīšanās "Tinder" aplikācijā. Neilgi pirms Ziemassvētkiem abas saderinājušās un drīzumā gatavojas apprecēties.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka Džūlija ir no Brazīlijas, bet šobrīd dzīvo Londonā. Savukārt Ailīna ir amerikāniete, kura pārcēlusies uz Lielbritāniju. Jūtas starp abām dāmām uzplaukušas strauji, un simpātijas zibenīgi pārtapušas īstā mīlestībā.

Kolorītais pāris, pateicoties lielajai gadu starpībai, iemantojis atpazīstamību un arī atbalstītāju pulku, kas cītīgi seko līdzi Džūlijas un Ailīnas attiecībām. Tās publiski tiek dokumentētas Džūlijas "YouTube" kanālā, kā arī citos sociālajos tīklos.

Lai gan sabiedrības attieksme pret viendzimuma pāriem pēdējos gados kļuvusi iecietīgāka, abu sieviešu virzienā joprojām nereti tiek raidīti nepatikas pilni skatieni. Tāpat arī daudzus satrauc fakts, ka Džūlija nolēmusi savu dzīvi saistīt ar sievieti, kura tikpat labi varētu būt viņas vecmāmiņa.

Pašas lesbietes gan apgalvo, ka viņas gadu starpību nejūtot. Vienīgais, kas nedaudz nomāc Ailīnu – viņa jau būs pavisam veca un nevarīga, kad Džūlija būs pašos spēka gados.

"Mēs ļoti lepojamies ar savām attiecībām. Mēs negribam, lai kāds domā, ka kaunamies par vecumu starpību, jo tā nav. Es viņu satiku, un viņa ir brīnišķīgākā sieviete, kuru pazīstu. Viņa ir mana dvēseles radiniece," savos video klāstījusi Džūlija.
View this post on Instagram

Love of my life ♥️

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on Jan 7, 2019 at 4:17pm PST

View this post on Instagram

Guess who just posted a home tour??? Link in bio!!! 💕✨💕

A post shared by Julia Zelg (@juliazelg) on Dec 26, 2018 at 11:21am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!