Foto: F64
Latviešu estrādes māksliniecei šis gads nav bijis viegls – viņa gan apglabājusi mīļoto vīru, gan pati cīnās ar veselības problēmām.

Dziedātāja Margarita Vilcāne šobrīd dzīvo mājā Upesgrīvā, par viņas komfortu parūpējies dēls Andris, kurš pandēmijas laikā bija iestrēdzis Latvijā, taču viņa mājas un ģimene ir ASV.

Pavasarī no dzīves šķīrās mākslinieces ilggadējais dzīvesbiedrs, rakstnieks Jurijs Skops. Tad Vilcāne nonāca elitārā aprūpes namā pašas veselības dēļ – viņai bija gan divi kaulu lūzumi, gan insults.

Vilcānei decembrī apritēs 80. Nekādas plašas svinības viņa neplāno, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Gads viņai bijis pārbaudījumiem pilns. Svinības būs, taču šauri privātas, jo "nekas oficiāls nav manā stilā, man tādas lietas nepatīk," žurnālam teic Margarita.

Vienlaikus izdevuma rīcībā ir informācija, ka kāds rakstot grāmatu par estrādes dīvu. Vilcāne par šo saka:"Es autorei vairākkārt kategoriski aizliedzu rakstīt grāmatu par sevi, taču, ja viņa raksta, tad, vienkārši izsakoties, tas paliek uz katra paša sirdsapziņas".

Margarita Vilcāne vecākajai paaudzei zināma kā spoža pašmāju estrādes dīva, kura atstājusi vairākus leģendārus hitus. Vilcāne ar rakstnieku Skopu laulībā bija kopā gandrīz 39 gadus, informē "Privātā Dzīve".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!