Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu reperis Kanje Vests krāpis Kimu Kardašjanu abu laulības laikā. Tas noticis pēc tam, kad pasaulē jau bija nākuši pirmie divi abu bērni, ziņo "Page Six".

Vests krāpis Kardašjanu, un šie notikumi netieši izklāstīti repera jaunā albuma "Donda" skaņdarbā "Hurricane". Vairāki avoti apstiprinājuši, ka aiz aizdomīgajiem tekstiem slēpjas patiesā to nozīme.

"Es rīkojos kā bagātnieks/ eju atkal ar jaunu čiksu/ zinu, kā ir patiesībā/ pat pēc diviem bērniem joprojām spēlējos/ ir daudz, ko sagremot, kad dzīve atkal mainās" – šāds motīvs ieskanas Vesta repa rīmēs dziesmā "Hurricane". Medijs "Page Six", atsaucoties uz māksliniekam pietuvinātiem avotiem, ziņo, ka "čiksa" nebūt nav Irina Šeika, bet gan kāda cita sieviete, ar kuru Vests ticies laulības laikā pēc meitas Nortas un dēla Seinta nākšanas pasaulē.

Tāpat skaņdarbs vēsta par to, ka 44 gadus vecais Vests bieži nav nakšņojis ģimenes daudzmiljonu villā, kā arī cīnījies ar alkohola atkarību.

Neraugoties uz problēmām laulībā, Vests un Kardašjana nolēma audzināt vēl divus bērnus – ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca meita Čikāga un dēls Psalms. Kardašjana uz vīra neuzticību pievērusi acis.

Kardašjana 2020. gadā paziņoja, ka šķiras no repera. Lai gan kopdzīve pārtrūkusi jau sen, abu laulība oficiāli joprojām nav šķirta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!