Foto: Instagram.com/dinara_rkh/
Interneta lietotāju nežēlastībā kritusi modele Dināra Rakhimbaeva (attēlā) no Kazahstānas. Viņa ar pārāk atklātiem un pikantiem foto satraukusi musulmaņus.

Izdevums "The Daily Mail" vēsta, ka 21 gadu vecā Dināra Notingemas universitātē Anglijā studē grāmatvedību un finanses. Savukārt brīvajā laikā viņa aktīvi rosās sociālajos tīklos un sava "Instagram" foto bloga sekotājus priecē ar draiskiem kadriem un piemīlīgiem selfijiem.

Jaunās sievietes vizuālie dotumi ir gana iespaidīgi, par ko arī liecina fakts, ka viņas foto blogam ir vairāk nekā 237 tūkstoši sekotāju, kas gandrīz vienprātīgi viņu pasludinājuši par Kazahstānas "dzīvo Bārbiju".

Tiesa, netrūkst nelabvēļu, kas nopeļ daiļavas kāri zīmēties sociālajos tīklos un tieksmi publiski izrādīt savu ķermeni pieticīgās drānās vai kārdinošā vešiņā.

Skaistule nesen publiski padižojusies ar pikantām bildēm, kas tapušas fotosesijā izdevumam "L'Officiel". Attēlos Dināra jutekliski pozē pavedinošā apakšveļā, un, lai gan netrūkst tādu, kas meiteni apbēruši ar komplimentiem, daudzi arī pauduši lielu sašutumu.

Vadošā reliģija viņas dzimtajā Kazahstānā ir islāms, un "The Daily Mail" vēsta, ka jauniņās modeles publicētie foto pamatīgi sadusmojuši musulmaņus, kas bilžu komentāru sadaļā kritizējuši Dināras pavedinošo pozēšanu.

"Tikai cilvēkam, kuru mīli, ir atļauts redzēt tevi kailu. Tu esi skaista, bet tev nevajadzētu citiem izrādīt savu ķermeni," savu nosodījumu paudis kāds komentētājs no Kazahstānas.

Savukārt kāds cits nelabvēlis sūkstījies, ka Dināra, pozējot apakšveļā, pārkāpusi visas robežas un viņš "tajā nesaskata neko skaistu". Vēl kāds nelabvēlis uzdevis retorisku jautājumu, ko par šīm bildēm domā meitenes tēvs.

Savukārt pati vaininiece savos komentāros bijusi visai lakoniska – viņa nelabvēļiem taujājusi, kāpēc tie izturas tik negatīvi, lai gan viņa neko sliktu tiem nav nodarījusi.

Magazine: @lofficielkz Ph: @toreomaru Lingerie: @bite.me.lingerie

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DINARA RKH (@dinara_rkh) on Jan 1, 2017 at 5:52am PST

Пока другие слепо следуют истине, помни, ничто не истинно

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DINARA RKH (@dinara_rkh) on Jan 7, 2017 at 5:29am PST

Чужая женщина всегда Красивее твоей. Её не портят ни еда, Ни зеркало в фойе. Её стремишься обаять, Любить и украшать. Чужая дама - не твоя, А значит - хороша. Твоя - совсем уже не то И в жизни, и в сети. Ты покупаешь ей пальто, Оно не так сидит, Нелепо сфоткалась, поёт Противным голоском. Она твоя - но не твоё... Не тёлка, а мяскО. Чужая! Вот где красота, И грация, и стать, Свою попробуй воспитай - Своей такой не стать. И жалко для нее теперь И сердца, и руки. Твоя не нравится тебе... Но нравится другим.

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀DINARA RKH (@dinara_rkh) on Dec 30, 2016 at 6:59am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!