Foto: Vida Press
20 gadus vecā amerikāņu realitātes šovu zvaigzne un par nepilngadīgo mammu dēvētā Makenzija Makkeja (attēlā) beidzot piepildījusi ilgi loloto sapni – šomēnes viņa piedalījusies savā pirmajā bikini modeļu konkursā. Tiesa, ar ne pārāk veiksmīgiem rezultātiem.

Jau vēstīts, ka jūnija sākumā Makenzija pievērsa sev mediju uzmanību, pludmalē atrādot jaunos krūšu implantus, par kuriem piemīlīgā daiļaviņa bija sapņojusi vairākus gadus. Otra viņas kvēlākā vēlēšanās ir kļūt par fitnesa modeli, un pamazām viņa bruģē ceļu arī uz šī mērķa sasniegšanu.

Blondīnīte aizvadījusi savas pirmās sacīkstes, kurās viņa, tērpusies bikini, mērojusies spēkiem ar vairākām fitnesa modelēm. Konkurence bijusi sīva, un piecpadsmit dalībnieču pulciņā Makenzija ierindojusies godpilnajā četrpadsmitajā vietā, piedzīvojot pamatīgu izgāšanos.

Tiesa, viņa negrasās mest plinti krūmos. Kā vēsta ārvalstu mediji, apņēmīgā meitene jau sākusi cītīgi gatavoties nākamajām sacīkstēm, kuras norisināsies oktobrī, un nepilngadīgā mamma ir pārliecināta, ka šoreiz viņai veiksies labāk.

Makenzija ASV iemantojusi slavu kā nepilngadīgā mamma, un viņa ir viena no pretrunīgi vērtētā realitātes šova Teen Mom jeb "Pusaugu mamma" dalībniecēm, kurā tiek atrādīta nepilngadīgo māmiņu dzīve.

Makenzija, kura ir divu bērnu mamma, savu pirmo mazuli laida pasaulē 16 gadu vecumā. Nepilngadīgās māmiņas slava viņai piekabināta gluži kā birka, taču meitene ir apņēmības pilna no tās atbrīvoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!