Foto: Instagram.com/annalucydecinque/
Par sevi atkal likušas runāt ar mākslīgo skaistumu apsēstās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī (abas attēlā). Māsiņas beidzot publiski atzinušas – viņas nožēlo, ka veikušas plastiskās operācijas.

Abas efektīgās būtnes mediju un sabiedrības ievērību izpelnījās pirms pāris gadiem, kad viņas publiski paziņoja, ka ir apsēstas ar plastiskajām operācijām un dalās it visā. Lūsija un Anna apgalvoja, ka ne tikai guļ vienā gultā un mainās ar drēbēm, bet arī mīļotais vīrietis viņām ir kopīgs.

Aizvadītā gada izskaņā meitenes pārsteidza pasauli, pavēstot, ka nolēmušas apprecēties ar savu ilggadējo draugu elektriķi Benu.

Savukārt šomēnes intervijā austrāliešu izdevumam "New Idea" abas sūkstījušās, ka rīkojušās neapdomīgi, iztērējot vairāk nekā 250 tūkstošus Austrālijas dolāru par dažādām plastiskajām operācijām.

Sievietes atzinušās, ka viņām diagnosticēta dismorfofobija – māsiņām ir bailes no saviem ķermeņiem un abas ir apsēstas ar tā nepilnībām. Slimība veicinājusi aizraušanos ar plastiskajām operācijām.

Beidzot māsiņas nākušas pie prāta – abas atzinušas, ka nožēlo lūpu un krūšu palielināšanu, kā arī citas skaistuma procedūras.

"Tas, kas mums agrāk likās skaists, tagad šķiet neglīts," intervijā sacījusi viena no māsiņām. 31 gadu vecās dvīnes skaidrojušas, ka nolēmušas atgriezties pie dabiskā skaistuma. Tiesa, pavisam atteikties no skaistuma procedūrām abas vēl nav gatavas.

Lūsija un Anna nolēmušas veikt tikai tādas procedūras, kurās nav nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās. Jāatzīmē, ka daži ieradumi tomēr nav mainījušies – māsas joprojām viena otras izskatā meklē dažādas nepilnības.

"Mums ir kauns par to, ko esam sev nodarījušas, bet esam to pieņēmušas un cenšamies sadzīvot ar savu diagnozi," sacījusi viena no māsām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!