Foto: Kadrs no video

Laikā, kad spēkā ir ārkārtējais stāvoklis Covid-19 izplatības dēļ un aizliegti arī friziera apmeklējumi, valdības vadītājs Krišjānis Kariņš atklājis savu triku, kā izskatīties pieņemami arī ar ataugušiem matiem.

Kā raksta izdevums "Privātā Dzīve", arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš ievēro noteiktos ierobežojumus un friziera pakalpojumus neizmanto.

"Šobrīd esmu apaudzis tik ļoti kā vēl nekad," paudis premjers. Viņš atzīst: lai apvaldītu savas cirtas, Kariņš no sava dēla aizņemoties matu želeju. Valstī noteiktos aizliegumus Kariņš turpina ievērot.

Savukārt pagājušajā nedēļā aizliegumu izmantot friziera pakalpojumus pārkāpa Latvijas Tirgotāju asociācijas vadītājs Henriks Danusēvičs, kuram šis aizliegums šķiet lieks un muļķīgs. Viņš "Privātajai Dzīvei" sacīja: "Nekopta frizūra bojā pašsajūtu un traucē darbā. Biju spiests izmantot nelegāli friziera palīdzību, lai līdzinātos citiem plikpauriem." Danusēvičs pie sevis uz mājām pasaucis pazīstamu frizieri.
Foto: LETA
Danusēvičs uzskata, ka tūkstošiem cilvēku Latvijā pārkāpj šo aizliegumu. Asociācijas prezidents arīdzan piemetināja: "Neredzu, ka mēneša laikā kāds būtu noaudzis kā mežonis. Arī epidemiologs Jurijs Perevoščikovs allaž izskatās sakopts. Gan jau sieva rūpējas par viņu," sprieda Danusēvičs, retoriski vaicājot: kā ministri tiek ar to galā? Premjers Kariņš atbildi ir devis – sasuku sakārto ar matu želejas palīdzību.
"Delfi" jau vēstīja, ka preses konferencē 18. janvārī Krišjānis Kariņš pavēstīja: šobrīd nav pamata domāt par valstī esošo ierobežojumu mīkstināšanu. "Mēs, iespējams, sākam agrīnā stadijā novērot parādību, ka situācija stabilizējas, bet mums ar stabilizāciju vien nepietiek. Mums ir jāpanāk saslimstības samazināšana," viņš pauda pēc koalīcijas partiju sanāksmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!