Foto: EPA/Scanpix/LETA
Līdz ar dalību "Eirovīzijā" Samantai Tīnai nākas saskarties arī ar negācijām no tautiešu puses. Taču "dīvāna ekspertu" komentāri nespēj viņu salauzt.

TV šovā "Slavenības. Bez filtra" Samanta teic, ka bija lepna pārstāvēt savu valsti un nest Latvijas karogu Eiropas priekšā. Neveiksmīgais starts viņu nav salauzis, vienlaikus māksliniece ir neizpratnē par tautiešu attieksmi pret šo notikumu, kā arī viņai adresētajiem komentāriem.

Samanta Tīna kā piemēru min Igauniju, kuras pārstāvis arī nekvalificējās "Eirovīzijas" finālam, taču publiskajā vidē nav saņēmis nievājošus komentārus, bet gan tādu kā lepnumu. "Igaunis arī netika finālā. Igauņi teica: tas ir mūsējais, mēs viņu negribam atdot [jums], mēs viņu gaidām atpakaļ mājās, jo mēs viņu mīlam un lepojamies ar viņu," zina teikt Samanta.

"Bet pie mums?! Hesus maria... Draņķe, es tevi negaidu Latvijā, mums tu neesi vajadzīga," sev adresētās ziņas no tautiešiem citē dziedātāja. Viņa uzskata, ka negāciju plūdi pirms un pēc "Eirovīzijas" bijuši nežēlīgi un nepelnīti. "Šīs negācijas, rejas un ārprāts, kam es gāju cauri, ir radījuši manējie?! Bet es tāpat sakostiem zobiem prasīju vislielāko Latvijas karogu, gāju ar to un lepojos!"

Dziedātāja retoriski vaicā: kad beidzot iemācīsimies viens otru atbalstīt arī brīžos, kad viss nav tik labi kā cerēts?

Kā zināms, Samanta Tīna ar dziesmu "The Moon is Rising" konkursa finālā netika, atlases pusfinālā ar 14 punktiem ierindojoties pašā pēdējā vietā. Šā gada "Eirovīzijā" uzvaras laurus plūca Itālijas grupa "Maneskin" ar skaņdarbu "Zitti E Buoni".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!