Foto: Publicitātes foto

Režisors un neviennozīmīgi vērtētais seksa guru Miks Ozoliņš (attēlā vidū) joprojām nav atmetis domu par seksa semināru organizēšanu un negrasās mest plinti krūmos – marta sākumā viņš latviešu vīriešus "apgaismos" tiešraidē no ASV.

Jau vēstīts, ka pērnā gada vasarā Ozoliņš, kurš jau vairākus gadus mitinās ASV, mēroja tālo ceļu uz savu dzimteni, lai Latvijā novadītu seminārus, kuros vīriešiem grasījās atklāt, kā iekarot sievietes uzmanību un, protams, ar viņu pārgulēt.

Semināri piedzīvoja pamatīgu izgāšanos, un, lai gan publiskajā telpā tie tika plaši apspriesti un aprunāti, apmeklētība bija ļoti niecīga. Tiesa, Ozoliņa pašnovērtējumu tas pat ne mazliet neiedragāja, un viņš apsolīja, ka turpinās vīriešus izglītot.

8. martā tiek atzīmēta Sieviešu diena, un Ozoliņš šonedēļ paziņojis, ka pāris dienas pirms šiem svētkiem tiešsaistē no ASV vadīs īpašu semināru, kurā atklās ilgi glabāto noslēpumu - kā savaldzināt sievieti un pievērst viņas uzmanību ar SMS palīdzību.

Seksa guru ir gatavs sniegt vairākus padomus, ko un kā daiļā dzimuma būtnēm rakstīt, lai iekarotu viņu simpātijas, un, kā Miks paskaidrojis reklāmas video, vairākas sievietes personīgi viņam pat esot lūgušas, lai viņš apgaismo latviešu vīriešus, kā pareizi jāraksta īsziņas.

Tiesa, vietu skaits šajā seminārā, kuram dots nosaukums SMS šarmēšanas formula būs ierobežots. Tiešraidē noklausīties Ozoliņa padomus būs iespējams tikai simts laimīgajiem, kuri laicīgi būs pieteikušies seksa guru oficiālajā mājas lapā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!