Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 23. septembra, vakarā Kanāla 2 un TV3 skatītāji varēja sekot Jaunās talantu fabrikas dalībnieku sniegumam piektajā šova koncertā, bet krietni lielāku uzmanību par "fabrikantiem" atkal izpelnījās koncerta vadītāja Ketija Šēnberga (attēlā pa kreisi).

Ketija ne reizi vien atzīta par vienu no stilīgākajām pašmāju šovzbiznesa zvaigznēm, un, arī vadot Jaunās talantu fabrikas koncertus, viņa īpaši piedomā pie sava vizuālā tēla, ik reizi mēģinot pārsteigt ar jaunām, neparastām detaļām.

Pirms nedēļas Ketija savu tēlu bija papildinājusi ar kronim līdzīgu galvasrotu, bet šonedēļ viņa bija izvēlējusies zīmola UTHA cepures, kuras no parastām micēm atšķiras ar iespaidīgiem ragiem.

Tiesa, reti kurš no skatītājiem spēja pienācīgi novērtēt pašmāju dizaineres Iritas Tīlanes-Pakalniņas darinājumu šarmu - lai gan neparastās cepures guvušas atzinību pat ārpus Latvijas robežām, lielākā daļa Talantu fabrikas fanu sociālajos tīklos pauda neizpratni par šādu aksesuāru izvēli.

Līdz ar pirmajām raidījuma minūtēm Twitter tīklā sākās sašutuma pilna "klaigāšana" par to, kā būtu dēvējams briesmīgais veidojums uz Ketijas galvas, bet daži TV "sejai" ieteica nākamajā pārraidē vienkārši uzlikt galvā spaini, tādējādi ietaupot līdzekļus.  

Kāda īpaši asprātīga meitene ātri vien sapratusi, ko viņai atgādina Ketija - Twitter lietotāja ar segvārdu @anetetee publicējusi attēlu, kas liecina, ka pirmās asociācijas viņai bijušas ar neganto Velnu no filmas Sprīdītis, un šai versijai piekrita krietni liels pulciņš skatītāju.

Bija arī tādi, kuri raidījuma vadītāju salīdzināja ar kādu no dzīvnieku pasaules radījumiem - šajās versijās dominēja kaziņa, bet netika aizmirsti arī citi ragulopi.

Galu galā kvēlākie un sociāli aktīvākie Talantu fabrikas fani gandrīz vienprātīgi atzina, ka Ketijai nevajadzētu paļauties uz raidījuma stilistiem, jo tie dara visu, lai raidījuma vadītāja izskatītos pagalam spocīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!