Foto: Vida Press
Britu tabloīdi vienmēr dedzīgi apsprieduši Kembridžas hercogienes, prinča Viljama sievas Katrīnas (attēlā) izvēlētos tērpus, un gada izskaņa ir īstais laiks, lai atskatītos, kādos apģērbos viņa pēdējo 12 mēnešu laikā izgājusi sabiedrībā.

Jāatzīmē, ka hercogiene Katrīna neskaitāmas reizes atzīta par vienu no pasaulē vislabāk un gaumīgāk ģērbtajām sievietēm, bet kvalitatīvs apģērbs, protams, pienācīgi maksā.

Urķēšanās aristokrātu maciņos britu tabloīdiem vienmēr bijis iecienīts temats, un šonedēļ beidzot aprēķināts, kādu summu elegantā hercogiene šogad kopumā iztērējusi par saviem tērpiem.

Šo uzdevumu paveicis izdevums "The Daily Mail", kas saviem lasītājiem steidz ziņot – prinča Viljama sieviņas šī gada garderobe izmaksājusi aptuveni 174 tūkstošus britu mārciņu (aptuveni 207 tūkstoši eiro). Aprēķini veikti, vadoties pēc tērpiem, kādos hercogiene šogad gozējusies sabiedrībā.

Turklāt aprēķināts, ka hercogiene šogad izgājusi sabiedrībā daudz dārgākās drānās nekā pērn. "The Daily Mail" saviem lasītājiem atgādinājis, ka 2015. gadā Katrīnas garderobes vērtība tika lēsta 43 tūkstošos britu mārciņu (aptuveni 51 tūkstotis eiro). Savukārt šogad viņa bijusi visai izšķērdīga un tērējusi četras reizes vairāk.

Tas, protams, ļoti satraucis ne tikai tabloīdus bet arī sabiedrību. Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad briti šķendējas par to, cik izšķērdīgi dzīvo karaliskās ģimenes pārstāvji.

Tiesa, šogad Viljamam un Katrīnai bijušas arī vairākas nozīmīgas ārvalstu vizītes, kurās etiķete paģērējusi, ka hercogienei jāizskatās nevainojami. Tā, piemēram, pavasarī pāris devās karaliskajā tūrē uz Indiju, savukārt rudenī – uz Kanādu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!