Foto: Privātais arhīvs
Nule apritējuši jau trīs mēneši, kopš Dānijā viens otram jāvārdu teica Latvijā populārākais geju pāris – Kaspars un Jānis. Lai gan līdz pirmajai kāzu gadadienai vēl kāds laiciņš kopā ejams, abi atzīmē arī "mazos" svētkus, proti, mēnešu jubilejas.

Glauni uzcirtušies vienāda stila uzvalkos, Kašers un Jānis savu trīs mēnešu kāzu jubileju atzīmēja šikā restorānā.

Vīri spriež, ka svētki ir jāsvin, tāpēc kopš iestūrēšanas laulības ostā ik mēnesi atzīmē savu kopā būšanas īpašo dienu. Vaicāti, kāpēc šoreiz izvēlējušies šādu tērpu un krāsu salikumu, viens no vīriem saka: "Melnā krāsa ir mana īpašā krāsa, mana sirdskrāsa. Šodien ir īpaša diena, jānosvin," komentē Jānis. Viņam pievienojas Kašers, sakot, ka melna ir svinību krāsa: "Mēs tomēr esam divi vīrieši šajās attiecībās, un mums jābūt elegantiem, svinīgiem un ar melno krāsu nekad nevar nošaut greizi."

Vīri devās uz restorānu, kur divvientulībā baudīja romantiskas un greznas vakariņas. Tāpat abi apsprieda Eiropas Komisijas ierosinājumu visās Eiropas Savienības valstīs atzīt viendzimuma pāru laulības – Kašers un Jānis gan ir skeptiski par šo jautājumu un šaubās, vai Latvijā tuvākajā laikā tas notiks.

Ieskats šova "Slavenības. Bez filtra" video no Kašera un Jāņa trīs mēnešu kāzu jubilejas svinībām:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!