Foto: Publicitātes foto

Februārī sāksies cīņa par godu pārstāvēt Latviju Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā, un abu pusfinālu izpildītāji viens pēc otra iepazīstina sabiedrību ar savām kompozīcijām.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/pavidutu.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam savu Eirovīzijas nacionālās atlases dziesmu Pa vidu tu nodevis viens no populārākajiem pašmāju dziedātājiem Andris Kivičs (attēlā).

"Dziesma ir par izvēlēm jeb par to, cik labi, ka mums izvēle vispār ir. Mēs dzīvojam sarežģītā pasaulē, kurā ir viegli apjukt, apmaldīties savās sajūtās un domās.

Izdarītās izvēles ietekmē visu mūsu dzīvi, dažas no tām - visu dzīvi. Izvēle var būt mūsu draugs, bet var būt arī ienaidnieks. Es aicinu cilvēkus, kas klausīsies šo dziesmu, novērtēt to, ka izvēle ir un tā ir katru dienu, un katru dienu mēs varam mainīt savu dzīvi, ja vien vēlamies," savus fanus iedvesmo Kivičs.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats Andris, bet ieraksts tapis sadarbībā ar mūzikas producentu un aranžētāju Reini Briģi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!