Foto: LETA

Pēc Raimonda Vējoņa ievēlēšanas par Latvijas Valsts prezidentu pašmāju mūziķi jau steidz godināt gaidāmo prezidenta maiņu Latvijā. Grupa Horsemen radījusi dziesmu Miers un Bērziņš, kas ir kā atvadu sveiciens Andrim Bērziņam (attēlā).

"Miers un Bērziņš ir kā veltījums Latvijas Valsts prezidentam, kurš bijis valsts galva četrus gadus. Bet nu Bērziņa kunga pilnvaras ir beigušās, un trakie brāļi no Horsemen piedāvā dziesmu kurā īsumā atskatās uz šiem te četriem gadiem no iedzīvotāju puses.

Dziesmas video klipa veidošanā iesaistījušies vairāki Latvijas iedzīvotāji, kas arī vēlējās atvadīties no Bērziņa kunga pamājot viņam attā, par ko Horsemen saka paldies visiem kas iesūtīja video ar atvadu sveicienu," DELFI Izklaidei atklāj hita autori.

"Lai nu kā, šie bija jautri gadi, prezidenta kungs, lai gan pārsvarā vienmēr nācās izkulties bez jums. Bet kaut kur jau jūs bijāt, nezinu, vai Latvijā, bet bijāt. Un, lai mūžīgi jūs atcerētos, turpmāk nevazāšu heiterus pa pagrabiem. Es viņus vienkārši nopēršu ar svaigiem bērzu žagariem," dziļi dzejiski no prezidenta atvadās mūziķi. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!