Foto: Publicitātes attēli
Ar trim koncertiem atklāta grupas "Klaidonis" solista Māra Slokas 60 gadu jubilejas tūre. Pirmie trīs koncerti bijuši pilnībā izpārdoti, portālu "Delfi" informē sabiedrisko attiecību speciāliste Una Griškeviča.

Ar trim izpārdotiem koncertiem un skatītāju stāvovācijām aizvadītās nedēļas nogalē Valmieras koncertzālē, Latgales vēstniecībā "Gors" un Liepājas Latviešu biedrības namā sākusies populārā kantrīmūziķa un grupas "Klaidonis" solista Māra Slokas 60 gadu jubilejas tūre.

Valmieras koncertā uz skatuves kāpa arī Māra meita – dziedātāja Evija Sloka un grupa "Kantoris 04", "Gorā" – grupa "Apvedceļš", Liepājā – grupa "Zelta kniede". Koncertus vadīja aktieris un režisors Gundars Silakaktiņš.

"Pēc pirmajiem trim koncertiem ir ļoti labas emocijas: bija gan emocionāli brīži, gan daudz skatītāju aplausu, ziedu un laba vēlējumi. Arī tas, ka visi koncerti bija pilnībā izpārdoti, mani patīkami pārsteidza," atzīst Māris Sloka.
Šonedēļ mūziķa jubilejas koncerti turpināsies: piektdien viņš viesosies Rojas Kultūras centrā, sestdien – Ventspilī, teātra namā "Jūras vārti", bet svētdien – Jelgavas Kultūras namā. Nākamnedēļ notiks divi koncerti Bauskas Kultūras centrā, turklāt 17.decembrī izziņots dienas papildkoncerts, jo biļetes uz vakara koncertu ir izpārdotas. Sloka izsludinājis arī virkni koncertu nākamgad. Biļetes uz "Klaidoņa" tūri iegādājamas "Biļešu paradīzē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!