Foto: Publicitātes foto

Guntars Račs jau otro reizi pārceļ pilnībā izpārdotu jubilejas koncertu, portālu "Delfi" informē izdevējkompānija "MicRec".

Šī gada 28. martā "Liepājas Olimpiskā centra" arēnā bija paredzēts dzejnieka un mūziķa Guntara Rača 55 gadu jubilejas koncerts. Visas biļetes uz koncertu bija izpārdotas jau krietnu laiku pirms koncerta norises datuma, bet ārkārtas stāvokļa dēļ koncerts tika pārcelts uz šī gada 14. augustu.

Taču arī tagad, iepazīstoties ar Latvijā noteiktajiem pulcēšanās ierobežojumiem telpās un ņemot vērā arī distancēšanās nosacījumus, koncerts ar 2000 klausītājiem augustā notikt nevar.

Tāpēc pieņemts lēmums pārcelt koncertu vēlreiz, šoreiz uz 2021. gada 24. aprīli, kad, iespējams, vienā telpā varēs pulcēties iepriekš norādītais klausītāju skaits.

"Man ir ļoti nepatīkami vēlreiz pārcelt koncerta datumu, bet nav nekā, ko es citu pašlaik varētu darīt. Ļoti atvainojos savas dzimtās pilsētas klausītājiem. Man tik ļoti gribējās ar jums tikties un sagatavotā programma "Liepājnieku dziesmas" bija veidota, domājot tieši par jums," pauž mākslinieks.

"Mums nākas ievērot visus valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus. Tie dramatiski skāruši visu koncertu industriju kopumā. Visus bez izņēmuma. Pats pēdējo reizi kāpu uz skatuves 6. martā un kopš tā laika uzstāties, ievērojot visus piesardzības nosacījumus, nav bijis iespējams," uzsver Račs.

Organizatori lūdz atvainošanu klausītājiem par sagādātajām neērtībām un atgādina, ka visas iegādātās biļetes būs derīgas jaunajā datumā.

Guntara Rača video vēstījums:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!