Foto: F64

Ik gadu starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija gaidās dažādi izdevumi veido apkopojumus ar iekārojamākajiem un seksīgākajiem muzikālās sacensības dalībniekiem. Šogad arī Latvijas pārstāvis Justs Sirmais izpelnījies ļoti augstu novērtējumu.

Justs ar dziesmu Heartbeat uz lielās skatuves Stokholmā kāps Eirovīzijas otrajā pusfinālā, kurš norisināsies 12. maijā. Fināls notiks divas dienas vēlāk.

Lai gan pagaidām vēl grūti spriest, kā viņa kompozīciju un dziedājumu vērtēs Eirovīzijas klausītāji un skatītāji, vismaz puiša vizuālais izskats jau izpelnījies ļoti atzinīgu novērtējumu.

Eirovīzijas fanu un atbalstītāju iecienītajā portālā Oikotimes izveidots astoņu pašu seksīgāko šī gada konkursa dalībnieku apkopojums, un topā iekļauts arī Latvijas pārstāvis Justs.

Līdz ar viņu apkopojumā iekļuvuši arī Krievijas, Ungārijas, Kipras, Īrijas, Igaunijas, Nīderlandes un Francijas stiprā dzimuma pārstāvji, kuri savas valsts godu aizstāvēs muzikālajā sacīkstē Stokholmā.

8. martā dots starts balsojumam, kurā iespējams nobalsot par pašu seksīgāko un iekārojamāko no visiem astoņiem. Pagaidām pirmajā vietā izvirzījies Krievijas pārstāvis Sergejs Lazarevs, taču arī Justam nesokas slikti – viņš ierindojas piektajā vietā.

Par iekārojamāko Eirovīzijas dziedātāju iespējams nobalsot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!