Foto: Publicitātes foto

Grupas "Sudden Lights" dziesmai "Aijā", ar ko šogad Latvija tiks pārstāvēta starptautiskajā "Eirovīzijas" dziesmu konkursā Liverpūlē, tapis klubiem un ballītēm piemērots remikss, ko radījis dīdžejs [Ex] da Bass.

"Veidot remiksu "Supernovas" uzvarētājam jeb Latvijas pārstāvim lielajā "Eirovīzijā" savulaik man bija tradīcija. Tā aprāvās 2019. gadā, kad Latvija konkursam izvirzīja lirisku dziesmu "That Night", un tās izpildītāji "Carousel" nevēlējās klubos un ballītēs atskaņojamus remiksus," portālam "Delfi" saka dīdžejs.

Par deju mūziku pārveidot roķīgo, tomēr skumjo dziesmu "Aijā" neesot bijis viegls uzdevums, tomēr mākslinieks uzskata, ka viņam ir izdevies skaņdarbu remiksēt baudāmu, mūsdienīgu un klubu publikas pieprasījumam atbilstošu.Remiksam tapis arī video, kas veidots, par pamatu ņemot oficiālo singla "Aijā" videoklipu un pieskaņojot to jaunajiem ritmiem.

"Novēlu grupai "Sudden Lights" veiksmīgu startu un labus panākumus "Eirovīzijā" un ceru, ka visi dziesmas "Aijā" remiksi savu misiju izpildīs godam," teic [Ex] da Bass.

Grupa "Sudden Lights" konkursā Liverpūlē par vietu finālā cīnīsies pirmajā pusfinālā, kas notiks 9. maijā, savukārt otrais pusfināls norisināsies 11. maijā, bet "Eirovīzijas" fināls – 13. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!