Kā izskatītos Dž. Dž. Džilindžers, ja viņš nesmēķētu

Nav noslēpums, ka šodienas jubilārs Dž. Dž. Džilindžers ir kaismīgs tabakas kurinātājs. Intervijās, publiskos pasākumos un saldā miegā jūs viņu sastapsiet ar cigareti zobos. Neskatoties uz to, ka viņš dzimis 1966. gadā, smēķēt viņš sāka jau 1945. gadā nogalē, kas nozīmē, ka stāžs ir ļoti pieklājīgs. Bet kā režisors izskatītos, ja nekad nebūtu pievērsies šim hobijam? Izmantojot visas pieejamās mūsdienu tehnoloģijas, esam radījuši fotogrāfiju, kas precīzi atspoguļo to, kā būtu, ja viņa dzīvē nebūtu cigarešu.
Kā izskatītos Dž. Dž. Džilindžers, ja viņš nesmēķētu
1
Smēķējot.
LETA


Kā izskatītos Dž. Dž. Džilindžers, ja viņš nesmēķētu
2
Nesmēķējot.
DELFI
Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas Straujuma dzimšanas dienā pazaudē telefonu; internetā noplūst tajā atrodamās fotogrāfijas   (26)
Kā Ivo Fomina dzīve varēja izvērsties, ja viņš būtu uzvarējis Eirovīzijā Kā Ivo Fomina dzīve varēja izvērsties, ja viņš būtu uzvarējis Eirovīzijā   (5)
Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru Septiņas Latvijas politiķes ar Solvitas Āboltiņas frizūru   (46)
Viņi mainās biežāk nekā zeķes. Vai atceries bijušos premjerus? Viņi mainās biežāk nekā zeķes. Vai atceries bijušos premjerus?   (13)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.