Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans

Pasaules labākajam basketbolistam Maiklam Džordanam tikko apritējuši 53 gadi. Nav šaubu, ka cilvēces apziņā viņš saglabāsies, kā viens no sporta pasaules varenākajiem vārdiem, aiz sevis atstājot nopietnu personības kultu, taču mums jāsaprot, ka pat dižākie no dižākajiem mēdz pieļaut muļķīgas skolnieku kļūdas. Dažreiz šīm kļūdām ir līgumi, dažreiz tām pat ir sejas un vārdi. Par godu Džordana lielajai dienai izlēmām aplūkot dažus pieņemtos lēmumus, kurus lielais Maikls noteikti nepārdomāja līdz galam.
Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans
1
Tas nav nekāds noslēpums, ka slavenības bieži veido ar sevi saistītas datorspēles, taču 1994. gada šedevrs ar Maiklu Džordanu pārspēj visas cerības. Spēļu platforma 'Super Nintendo' radīja jestru piedzīvojumu spēli ar mūsu varoni galvenajā lomā. Spēles sižets: Neilgi pirms Skotija Pipena labdarības spēles, visus Maikla komandas biedrus nolaupa ļauns zinātnieks, tāpēc tikai Maikla spēkos ir tos atgūt atpakaļ laikā. Spēles līmeņos jācīnās ar dažādiem robotveidīgiem ļaundariem, izmantojot basketbola bumbas un... liesmojošas basketbola bumbas. Kaut arī spēle nebija slikta, tā pamatīgi iedragāja Maikla reputāciju un cilvēku acīs viņš sāka izskatīties 'pērkams'.
Publicitātes foto


Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans
2
2006. gadā Maikls nespēja izlemt, kur likt savus miljonus, tāpēc izlēma tos investēt vienā no NBA visu laiku sliktākajām basketbola komandām - 'Charlotte Bobcats' (tagad 'Hornets'). Ilgu laiku tā bija vājākā komanda līgā, kurai īslaicīgi piederēja antirekords, kurš nu jau ir citas komandas aizgādniecībā. 2010. gadā viņš nopirka arī atlikušās daļas un kļuva par tās galveno likteņa lēmēju. Šķiet, ka komanda radīta, lai citas komandas uz tās fona izskatītos labi. Komandas antirekords - 7 uzvaras un 59 zaudējumi.
Vida Press


Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans
3
2002. gadā Maikls savai bijušajai sievai tiesas ceļā bija spiests izmaksāt 168 miljonus dolāru kompensāciju. Šai kļūdai pat bija seja un vārds - Huanita Vano.
Vida Press


Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans
4
Kad bija sasniegtas visas basketbola virsotnes, Maikls vēlējās iekarot sev mīļu sporta veidu - beisbolu. 1993. gadā paziņodams par aiziešanu no profesionālā basketbola, viņš īslaicīgi pievērsās profesionāla beisbolista karjerai, taču tas izrādījās gaužām neveiksmīgs solis.
Vida Press


Pieci brīži, kad Maikls Džordans negribēja būt Maikls Džordans
5
Kurš gan no mums neatceras iemīļotu filmu 'Space Jam'? Lai cik tā šķita brīnišķīga desmit gadu vecumā, aplūkojot filmu tagad, mēs saprastu, ka Maikls bija ne tikai briesmīgs beisbola spēlētājs, bet arī vājš aktieris. Baumo, ka filmai sagaidāma arī otrā daļa un tās galvenajā lomā varētu būt LeBrons Džeimss.
Vida Press
Pasaules labākā dziedātāja, aktrise un DJ svin 35. jubileju Pasaules labākā dziedātāja, aktrise un DJ svin 35. jubileju   (11)
Krištianu Ronaldu gadā pelna 80 miljonus. Bet kā viņš tos iztērē? Krištianu Ronaldu gadā pelna 80 miljonus. Bet kā viņš tos iztērē?   (1)
Kā Harisons Fords savu antīko lidmašīnu sašķaidīja Kā Harisons Fords savu antīko lidmašīnu sašķaidīja   (1)
Tomija Hilfigera dzīvoklis, ko viņš pārdod par 75 miljoniem dolāru Tomija Hilfigera dzīvoklis, ko viņš pārdod par 75 miljoniem dolāru   (5)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.