Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes

Iepriekš Skats.lv lasītāji tika iepazīstināti ar septiņiem vīriešiem, kuri mainījuši dzimumu un kļuvuši par sievietēm, taču gadās arī otrādi – kad cilvēks piedzimst ar sievišķajiem dzimumorgāniem, taču jūt nepārvaramu vēlmi kļūt par vīrieti. Dažu šādu cilvēku transformācija ir tik īpatnēja, ka viņi pat spēj dzemdēt bērnus.
Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
1
Kad Baks Eindžels vēl bija sieviete, viņš bija visai veiksmīga un pieprasīta modele, tomēr sievietes ķermenī jutās pagalam nelāgi, tāpēc nolēma kļūt par vīrieti. Tiesa, dzimumorgānu operācija viņam nav veikta, tāpēc Baks pats sevi lepni dēvē par ‘The Man with a Pussy’. 52 gadu vecais vīrietis ir lektors, advokāts, rakstnieks, bet lielāko slavu viņš iemantojis kā pornogrāfisko filmu producents un aktieris. Viena no viņa slavenākajām filmām saucas ‘Allanah Starr's Big Boob Adventures’, kurā Baks mīlējas ar citu transseksuāli - sievieti, kura agrāk bijusi vīrietis.
Buck Angel / Facebook
Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
2
Tomass Bītijs vēsturē iekļuvis ne tikai kā cilvēks, kurš mainījis dzimumu, bet arī kā vīrietis, kurš dzemdējis bērnu. Bītijs dzimis Havaju salās 1974. gadā kā Treisija Lehuanani Ladžondino, bet savā ķermenī viņa jutās kā svešiniece, tāpēc 2002. gadā notika pilnīga dzimuma maiņa. Tā kā Tomasa sieva bija neauglīga, "vīrs" pats nolēma iznēsāt bērnu, un 2007. gadā ar mākslīgās apaugļošanas palīdzību viņam tas arī izdevās. Šobrīd Tomass ir jau trīs bērnu tēvs, taču no sievas jau izšķīrās.
Vida Press


Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
3
Šēras un Sonija (Salvatores) Bono vienīgais bērns Čestitija Sana Bono piedzima 1969. gadā, un vārdu vecāki viņai ielika par godu filmai ‘Chastity’ (‘Šķīstība’), kuru dziedātāju pāris veidoja kopā. Tomēr Čestitija visu laiku izjuta sevi kā vīrieti sievietes ķermenī, līdz 2010. gada jūnijā izšķīrās par hormonālās terapijas kursu un dzimuma maiņas operāciju, no simpātiskas meitenes kļūdama par patuklas miesas būves vīrieti. Šēras bērns ir arī aktieris, nu jau izjukušas mūzikas grupas ‘Ceremony’ līderis, vairāku grāmatu autors, aktīvs geju un lesbiešu tiesību aizstāvis, kā arī dažādu televīzijas šovu varonis.
Vida Press


Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
4
Kanādietis Lukass Silveira (dzimis kā Lilija Silveira) intervijās neslēpj, ka jau no agra vecuma juties kā puisītis, nevis kā meitenīte, tāpēc lūdzis, lai arī viņam tāpat kā brālīšiem vecāki nopirktu dzimumloceklīti. Pusaudža gados Lilija uzskatīja, ka ir lesbiete, taču, sasniedzot pilngadību, nāca apskaidrība: Lilija saprata, ka grib būt vīrietis. Tagad Lukass ir rokgrupas ‘The Clicks’ līderis, vokālists un ģitārists. Šīs grupas šķietami nevainīgais nosaukums radies, apvienojot vārdus ‘clitoris’ un ‘dicks’.
Vida Press


Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
5
Savulaik Heidija Krīgere bija pazīstama VDR vieglatlēte, 1986. gadā Eiropas čempionātā izcīnot zelta medaļu lodes grūšanā. Tiesa, vēlāk tika atzīts, ka šī uzvara izcīnīta, pateicoties lielam daudzumam anabolisko steroīdu un hormonālo preparātu, kas bija ierasta prakse VDR sportā. 1990. gadā Heidija pameta lielo sportu un drīz vien mainīja dzimumu. Intervijā žurnālam ‘The New York Times’ viņa atzinās, ka tas faktiski noticis piespiedu kārtā - kopš agra vecuma lietojot steroīdus, viņa sāka izskatīties kā vīrietis, kas pilnībā mainīja viņas dzīvi, līdz vieglāk šķitis patiešām kļūt par vīrieti. Heidija, tagad Andreass, ir precējies ar bijušo austrumvācu peldētāju Uti Krauzi, kura arī ir kļuvusi par upuri VDR sporta funkcionāru pretdabiskajai tieksmei pēc izciliem rezultātiem.
Arhīva foto


Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
6
34 gadus vecais Balians Bušbaums ir skaistulis, dejotājs, modelis, īsts siržu lauzējs. Savu vārdu viņš aizguvis no kalēja Baliana - Orlano Blūma lomas populārajā filmā ‘Kingdom of Heaven’. Iemesls vārda nomaiņai, protams, bija dzimuma maiņas operācija, ko viņš īstenoja 2008. gadā. Taču agrāk Balians bija Ivonna - slavena vācu kārtslēcēja, kuras rezultāts vēl līdz šim ir otrais labākais šajā valstī. Ivonna savulaik ir izcēlusies arī Latvijā - būdama Vācijas junioru izlases dalībniece, viņa Eiropas junioru čempionātā Rīgā izcīnīja zelta medaļu kārtslēkšanā.
Vida Press


Septiņi populāri vīrieši, kuri agrāk bija sievietes
7
Šobrīd 56 gadus vecais Lorēns Kamerons ir aptoteovēts vīrietis, fotogrāfs, rakstnieks un sabiedriskās dzīves aktīvists. Taču Lorēns piedzima kā meitenīte Lorēna, turklāt angļu valodas specifikas dēļ viņam pat nebija jāmaina vārds. Aptuveni 16 gadus vecumā Lorēna sievietes ķermenī sajutās pavisam nelāgi, un tad arī sakās viņas ceļš uz kļūšanu par vīrieti. Aptuveni tajā laikā viņa sāka aizrauties arī ar fotografēšanu. Lai uzskatāmi parādītu, ka arī transseksuāļi ir cilvēki, Lorēns daudz fotografējis savu ķermeni un izdevis transseksuāļu vidū ļoti populāru fotogrāfiju grāmatu ‘Body Alchemy: Transsexual Portraits’.
Arhīva foto
Bija vīrietis - kļuva par sievieti: septiņi slaveni transseksuāļi Bija vīrietis - kļuva par sievieti: septiņi slaveni transseksuāļi   (12)
Pasaulē pati stiprākā meitene kļuvusi 16 gadus veca Pasaulē pati stiprākā meitene kļuvusi 16 gadus veca   (2)
Cilvēks, kurš ir vēl dīvaināks par 'Bārdaino desiņu' Končitu Cilvēks, kurš ir vēl dīvaināks par 'Bārdaino desiņu' Končitu   (3)
Simona Halepa - iedvesmojošākais stāsts par krūšu samazināšanu Simona Halepa - iedvesmojošākais stāsts par krūšu samazināšanu   (2)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.