Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā

Mūžu dzīvo, mūžu mācies! Piektdienā, trīspadsmitajā, meklējot internetā svarīgus padomus, kā saglabāt veselo saprātu, uzdūrāmies, mūsuprāt, ārkārtīgi vērtīgiem brīdinājumiem un ieteikumiem, kas noderēs tiem, kuriem patīk knipsēties un vēlāk savas bildes arī izrādīt citiem. Iespējams, citiem tas nebūs nekāds pārsteigums, bet mēs uzzinājām, lūk, ko! Izrādās, ikvienā fotogrāfijā tajā redzamais cilvēks (vai cilvēki) atstāj daļu savas dvēseles. Ar foto vispār ir briesmu lietas - tikai skatoties uz bildīti vien, iespējams kādu nolādēt vai, kas jau izklausās labāk, - izdziedēt. Attēliem esot jaudīga enerģētika un daži nevietā un nelaikā tapuši kadri varot izraisīt lielas ziepes. Tiesa, šo ārkārtīgi vērtīgo padomu devēji, šķiet, neko nav dzirdējuši par pašbildēm, tādēļ šīs jomas piekritējiem, kas grib sevi pasargāt, atliek vien ieslēgt veselo saprātu un pielāgoties.
Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
1
Nedrīkst fotografēties, ja esi slims vai satraucies. Tāds attēls saglabās visu negatīvo enerģētiku un nākotnē kaitēs. Visās fotogrāfijās ir burtiski jāizstaro pozitīvismam! Jo tad, vēlāk aplūkojot šīs bildes, jutīsi tikai un vienīgi pozitīvās emocijas.
Shutterstock
Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
2
Nekādā gadījumā nedrīkstot bildēties kopā ar tiem cilvēkiem, kas šķiet nepatīkami un izraisa antipātijas. Vēl jo vairāk - ja ienaidnieks tevi apskāvis, nekādā gadījumā neļauj kādam to fiksēt foto kadrā - tas var izraisīt neatgriezeniskas sekas, no kurām enerģijas zudums esot mazākais!
Shutterstock


Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
3
Sliktas ziņas tiem, kam patīk fotografēties mājās. Tā nevajagot darīt, jo mājas apstākļos tapušiem attēliem esot daudz vienkāršāk uzlikt lāstu. Tiešām sliktas ziņas.
Shutterstock


Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
4
Vēl viena slikta ziņa - šoreiz tiem, kuriem patīk savas fotogrāfijas izkārtot mājās pie sienas. "Mēs taču nezinām, ar kādām domām pie mums atnācis tas vai cits viesis. Dažreiz pietiek vien sliktā noskaņojumā apskatīt kādu bildi, lai noskaustu tur redzamo cilvēku," brīdina ezotērikas speciālisti. Diez, viņi nav aizdomājušies par versiju - rūpīgi izvēlēties cilvēkus, kurus laist pār savas mājas slieksni?
Shutterstock


Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
5
Sarežģīts jautājums ir arī bilžu izvietošana. Kā norāda zinātāji, pietiekot vien cilvēka bildi nolikt ne pārāk labā vietā, un viņš būšot slims. Tas esot sens tautas ticējums, tādēļ savas fotogrāfijas nevajagot dalīt pa labi un pa kreisi. Izrādās, pastāvot ne mazums dažādu maģisko rituālu, kuros galveno lomu spēlē fotogrāfijas. Reizumis pietiekot vien saņurcīt naidnieka bildi un nočukstēt dažas baisas rindiņas, lai cilvēkam uzliktu lāstu. Ezotēriķi gan neko nesaka par Instagram un Facebook.
Shutterstock


Kur un kā nedrīkst fotografēties nekādā gadījumā
6
Mīļotās bildīti nevajadzētu glabāt makā. Protams, ja kāds to vēl dara. Nē, tiešām, vai tā kāds vēl dara? Ja tā, tad pasakiet viņai, ka eksperti brīdina - naudai un foto attēliem esot atšķirīgas enerģijas, kas nekādi nesaderot un ko nedrīkstot jaukt. Bilde maciņā varot negatīvi ietekmēt gan veselību, gan finansiālo situāciju. Tam cilvēkam, kura attēls tiek nēsāts makā.
Shutterstock
Desmit sadzīviskas lietas, ko mēs ikdienā darām nepareizi Desmit sadzīviskas lietas, ko mēs ikdienā darām nepareizi   (2)
Cilvēki, kuri sagrāva savu reputāciju ar vienu teikumu - pamācība, ko neteikt publiski Cilvēki, kuri sagrāva savu reputāciju ar vienu teikumu - pamācība, ko neteikt publiski   (23)
Desmit dīvaini padomi, kā uzvesties darba intervijā Desmit dīvaini padomi, kā uzvesties darba intervijā  
10 piemēri, kā nekad nevajadzētu uzvesties naktsklubā 10 piemēri, kā nekad nevajadzētu uzvesties naktsklubā   (11)
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.