Pieci skandalozu datorspēļu koncepti

Līdz ko kaut kas iegūst plašu popularitāti, tas noteikti tiks iztirzāts interneta izpildījumā. Šajā gadījumā aplūkosim dažus 'digitālo mākslinieku' kreativitātes paraugus, kas izpelnījušies plašāku sabiedrības interesi.
Pieci skandalozu datorspēļu koncepti
1
Ziemeļkorejas diktatora iemiesošanās datorspēles varonī bija tikai laika jautājums. Viens no kolorītākajiem valstu vadītājiem beidzot ir ticis pie savas spēles 'Kim Jong Un: The Game', kas ieturēta labākajās deviņdesmito gadu tradīcijās.
AFP/Scanpix

Pieci skandalozu datorspēļu koncepti
2
Reizē, kad tā laika ASV prezidents Džordžs Bušs viesojās Irākā, kāds vietējais žurnālists nespēja noslāpēt savu vēlmi paust attieksmi, amatpersonas virzienā raidot vienu no saviem apaviem. Kaut gan Bušs ar karatē cienīgu reakciju spēja izvairīties, šis atentāts kļuva leģendārs un iemiesojās datorspēlē 'Iesvied Bušam ar tupeli'.
AP/Scanpix


Pieci skandalozu datorspēļu koncepti
3
Brīdī, kad pasaules mediju uzmanību piesaistīja musulmaņu neapmierinātība ar pravieša Muhameda karikatūras publicēšanu, internetā parādījās spēle, kurā uz dzīvību un nāvi cīnās Muhameds ar Jēzu. Arī šī spēle, protams, netika uztverta ar sajūsmu un tika aizliegta.
Reuters/Scanpix


Pieci skandalozu datorspēļu koncepti
4
Reaģējot uz Maidana notikumiem, Ukrainas interneta dizaineri radījuši spēli 'Maidan: Revolution', kuras galvenais uzdevums paredz ar degmaisījuma pudelēm apsvaidīt Kijevas drošībniekus. Spēles pēdējā līmenī ir jātiekas ar bosu duetu - Putinam un Medvedevam līdzīgām personām.
DELFI


Pieci skandalozu datorspēļu koncepti
5
Džordžs Bušs ir atzīmējies vēl vienā leģendārā video spēlē. Tiesa, šoreiz galvenajā lomā bija viņa priekštecis Bils Klintons, kurš aicināja 'ienākt ovālajā ofisā'. Spēles uzdevums bija ar stratēģiskiem lēmumiem izvairīties no skandalozā Monikas Luinskas scenārija, proti, nenokļūt Klintona nagos.
AP/Scanpix
Pievienojies sekotājiem, lai nepalaistu garām visu interesanto, trendīgo un drosmīgo.
Es jau esmu lietas kursā, paldies par atgādinājumu.