Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise un modele, deviņdesmito gadu kulta seriāla "Pludmales patruļa" ("Baywatch") zvaigzne Pamela Andersone nākusi klajā ar emocionālu paziņojumu – viņa pielikusi punktu romantiskajām attiecībām ar franču futbolistu Adilu Ramī, kurš par viņu ir 18 gadus jaunāks, un publiski nosaukusi viņu par neuzticīgu "briesmoni".

Andersone otrdien, 25. jūnijā, "Instagram" tīklā izplatījusi paziņojumu par šķiršanos un ieskicējusi arī attiecību izjukšanas iemeslus. Kā norādījusi aktrise, atklājies, ka viņas mīļotais dzīvojis dubultu dzīvi.

"Divi mani dzīves gadi bijuši meli, vēstījusi Andersone, kura nesen uzzinājusi, ka Ramī bijusi cita sieviete. "Viņš mēdza jokot par šiem spēlētājiem, kuriem ielas galā, dzīvoklī netālu no viņu sievām mitinās draudzenes, viņš viņus sauca par briesmoņiem," vēstījusi Pamela.

Tāpat arī aktrise norādījusi, ka Ramī visiem melojies un manipulējis ar divu sieviešu sirdīm un prātiem, kā arī piebildusi, ka "esmu pārliecināta, ka bija vēl citas".

"Viņš izrādījās šis briesmonis," vēstījusi aktrise.

Jāatzīmē, ka Ramī šķiršanos pagaidām nav komentējis.

Atgādinām, ka par sekssimbolu dēvētā skaistule, kurai 1. jūlijā apritēs 52 gadi, bijusi precējusies un šķīrusies četras reizes, divas no tām – ar amerikāņu pokera spēlētāju Riku Salomonu. Savukārt laulībā ar pirmo vīru rokeri Tomiju Lī piedzimuši divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!