Foto: LETA

Jauns aktieru pāris varētu būt izveidojies Jaunajā Rīgas teātrī (JRT) – aktrisei Baibai Brokai, kura pēc komiķa Jāņa Skuteļa pievienošanās teātra trupai burtiski atplaukusi, tieši ar viņu esot izveidojusies īpaša saikne, otrdien raksta žurnāls “Privātā Dzīve” (PDz).

Broka un Skutelis jau saspēlējušies aktrises pirmā vīra Gata Šmita režisētajā izrādē "Krizantēmas", kā arī nospēlējuši laulātos Elzas Gaujas veidotajā filmā "Mamma vēl smaida". "Tomēr ķīmija darbojas ne tikai uz skatuves", raksta žurnāls, piebilstot, ka pamanījis – abi aktieri kopā apmeklē Latvijas filmu pirmizrādes un pēc tam aktīvi slīgst sarunās.

Broka žurnālam apstiprinoši atbildējusi uz jautājumu, vai darbs izrādēs un filmās satuvina, taču vaicāta, vai tā noticis arī ar viņu un Skuteli, smaidot atbildējusi: "Tādas baumas klejo? Es nekomentēšu šo".

Viņa gan apliecinājusi, ka šajā laikā mainījies viņas un JRT skaņu inženiera Gata Buiļa attiecību statuss – viņa no vīra šķīrusies. "Tas bija pandēmijas laiks," par šķiršanās iemesliem lakoniski teikusi māksliniece.

Žurnāls raksta, ka arī viņas bijušais vīrs sastapts JRT izrādes "Operācija Mindfuck" ģenerālmēģinājumā kopā ar jaunu pavadoni.

Arī Skutelim, pēc žurnāla rakstītā, jaunas attiecības uzsākt nekas netraucējot – viņa attiecības ar reklāmas speciālisti un režisori Unu Rozenbaumu izirušas jau pirms diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!