Foto: DELFI

Rudenī tika uzsākta latviešu komēdijas "Blēži" filmēšana, un starp filmas galveno lomu atveidotājiem ir arī jaunā pašmāju ekrānu zvaigzne Ieva Florence. Nesen viņa guvusi traumu.

Par nelāgo pavērsienu plašāku sabiedrību informējis Florences ekrāna partneris, dziedātājs Ralfs Eilands, kurš īsi pirms gadu mijas pats guva dažādas traumas. Jaunais skatuves mākslinieks atklājis, ka filmas "Blēži" uzņemšanas laikā Ieva "pievienojusies traumēto ļaužu klubiņam".

"Bez traģiskā nav maģiskā! Ar Ralfu esam vienā laivā, kas ved mūs uz atveseļošanos! Paldies par atbalstu, šoreiz ļoti konkrētu! Dzīvība jāsaudzē, draugi! Mīlam un cienam sevi un citus sev apkārt!" sociālajos tīklos vēstījusi pati Ieva.

Filmas "Blēži" producents Kristians Alhimionoks "Delfi Izklaidei" apstiprināja, ka Florence traumējusi roku, bet steidza mierināt, ka trauma nav "nekas ļoti nopietns".

"Emocijas un kaisle dara savu," daudznozīmīgi par traumas gūšanas apstākļiem filmēšanā bilda producents.

Jau vēstīts, ka Andreja Ēķa jaunās komēdijas "Blēži" pirmizrāde paredzēta 8. martā, un kopā ar Eilandu un Florenci negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga režisora un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūrī uz ekrāniem mirdzēs Intars Rešetins un Rēzija Kalniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!