Foto: Vida Press

Svētdien Losandželosā tika aizvadīta prestižā "Emmy" balvu ceremonija, un par vienu no pasākuma pamanāmākajām un apspriestākajām zvaigznēm kļuvusi aktrise Gvineta Paltrova. Par viņu mēles trin ne tikai modes kritiķi, bet arī interneta jokdari.

Jau vēstīts, ka stila lietpratēji Paltrovu, kura bija tērpusies greznā "Valentino" modes nama retro vakarkleitā, ierindoja visneveiksmīgāk ģērbto slavenību vidū, un aktrise pamanījusies nonākt arī interneta huligānu redzeslokā.

46 gadus vecā Paltrova pasniedza balvu kategorijā "Labākā aktrise seriālā-drāmā". Pastiprinātu uzmanību izpelnījies viņas amizantais, zināmā mērā pat piemīlīgais uznāciens uz skatuves.

Kā liecina video, Paltrovas apvilktā kleita bijusi tik šaura, ka viņai līdz mikrofonam nācies tipināt pavisam maziem solīšiem, un ļaudis tviterī viņas manierīgajam uznācienam veltījuši ne vienu vien jociņu.

Daži Paltrovas iznācinu salīdzinājuši ar nakts gājienu uz tualeti, vēl kāds to asociējis ar zagšanos pie ledusskapja nakts vidū, bet citi vienkārši norādījuši, ka aktrisei vajadzējis izvēlēties kleitu, kas ļautu viņai kustēties nedaudz brīvāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!