Foto: AP/Scanpix

Pasauli pāršalkusi satraucoša vēsts – tapis zināms, ka izšķīries viens no šovbiznesa skaistākajiem pāriem. Kā vēsta ārvalstu mediji, izjukusi aktrises un modeles Meganas Foksas un populārā jauniešu seriāla Beverlihilsa 90210 zvaigznes Braiena Ostina Grīna (abi attēlā) piecus gadus ilgā laulība.

Kāds pāra draugs izdevumam US Weekly atklājis, ka dažādu nesaskaņu dēļ Grīns un Foksa vienojušies, ka šķirsies. Lēmums pieņemts jau pirms sešiem mēnešiem, taču aktieri to vēlējušies paturēt noslēpumā. Paparaci abus mīlniekus pēdējoreiz kopā manījuši 9. jūnijā.

Kā pastāstījis pārīša draugs, Foksas un Grīna starpā jau ilgu laiku valdījušas nesaskaņas, un abiem kļuvis aizvien grūtāk tās atrisināt un rast kompromisu. Neviens no aktieriem pagaidām nav komentējis izskanējušās ziņas par šķiršanos.

Par vienu no pasaulē seksīgākajām sievietēm atzītā Foksa ar Grīnu ir kopā jau 11 gadus. Pirms pieciem gadiem pāris apprecējās slepenā laulību ceremonijā. Abu savienībā pasaulē nākuši divi dēli - Noa (2 gadi) un Bodi (1 gads).

Pagaidām nav zināms, kā tiks dalītas aprūpes tiesības par abiem bērniem. Braienam ir arī 13 gadus vecs dēls no iepriekšējām attiecībām.

Daudzu vīriešu un sieviešu dievinātā Foksa ar Grīnu iepazinās pirms aptuveni 11 gadiem. Abi piedzīvoja divas saderināšanās - pirmo saderināšanos, kas notika neilgu laiku pēc abu tikšanās, atsauca pati aktrise, bet otrā saderināšanās vainagojās ar laulībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!