Foto: Vida Press

Nesen tapa zināms, ka pašķīries viens no ārzemju tabloīdu iemīļotākajiem pārīšiem – 65 gadus vecais Holivudas spīdekli Deiss Kveids un par viņu vairāk nekā 30 gadus jaunā latviešu izcelsmes modele Santa Auziņa. Jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka aktieris jau atradis citu simpātiju, ar kuru kopā viņš devies uz restorānu un nonācis paparaci redzeslokā.

Tiek vēstīts, ka Kveida jaunā simpātija ir 26 gadus vecā studente Laura Savoja (abi attēlā), un sensāciju mednieku uzņemtās fotogrāfijas sākotnēji izraisīja pārpratumu – vairāki ārzemju tabloīdi aktiera pavadoni bija noturējuši par Santu.

Nedz Kveids, nedz Auziņa nav komentējuši savu šķiršanos, tomēr vairāki pārim pietuvināti avoti medijiem klāstījuši, ka attiecības izjukušas. Arī preses fotogrāfi abus kopā pēdējoreiz manījuši pirms vairākiem mēnešiem.

Pagaidām gan nav zināms, kad tieši Kveids un Auziņa pašķīrušies un kad aktieris sācis tikties ar Lauru, bet zinātāji izdevumam "People" klāstījuši – tas noticis šopavasar.

Kveida jaunā simpātija var lepoties ar izcilu izglītību. Kā vēsta ārzemju prese, Laura studē Teksasas Universitātes Reda Makomba biznesa skolā, kur viņa vienlaicīgi strādā arī par pētniecības asistenti.

Tāpat arī viņa konsultē Peperdīna Universitātē Malibu. Jaunās sievietes "LinkedIn" profilā norādītā informācija liecina, ka viņa ir arī sertificēta jogas pasniedzēja.

Arī pirms Kveida Laurai bijušas attiecības ar atpazīstamu vīrieti. Viņa agrāk satikās ar 53 gadus veco amerikāņu aktieri un komiķi Džeremiju Pivenu, kuru, starp citu, līdz ar kustības #MeToo uzplaukumu par seksuālu uzmākšanos apsūdzējušas vairākas sievietes.

Kā ziņo ārzemju prese, Savoja savas attiecības ar Kveidu neslēpj no savu sociālo tīklu sekotājiem. Jaunā sieviete "Instagram" padalījusies ar vairākām kopbildēm. Tiesa, līdz ar abu attiecību nonākšanu starmešu gaismās, viņa savu profilu padarījusi privātu.
Foto: Vida Press

Tikmēr Kveida bijusī draudzene Auziņa (abi attēlā) sociālajos tīklos aktīvi dalās ar ģimeniskiem foto, kuros atpūšas kopā ar meitiņām.

Atgādinām, ka Kveids un Auziņa par pāri kļuva pirms aptuveni trim gadiem, un abi zibenīgi kļuva par vienu no paparaci visvairāk tvarstītajiem pārīšiem Losandželosā.Santa ir dzimusi Monreālā un savulaik bija precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras. Viņai ir divas meitiņas.

Pērn vasarā tika oficiāli izšķirta Kveida 14 gadus ilgusī laulība ar viņa trešo sievu Kimberliju. Savukārt gadu tūkstošu mijā starmešu gaismās nonāca Kveida šķiršanās no aktrises Megas Raienas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!