Foto: Vida Press

Par precētu sievu drīzumā kļūs oskarotā amerikāņu aktrise Dženifera Lourensa. Februārī viņa saderinājās ar mīļoto vīrieti, galerijas vadītāju Kuku Moroniju, un pāris cītīgi pieķēries kāzu plānošanai.

28 gadus vecā aktrise saderināšanos publiski izziņoja šogad februārī.

Lourensu un viņas nākamo vīru iepazīstināja kāda kopīga paziņa. Par pāri abi kļuva pērn, un pēc astoņiem mēnešiem kopā Moronijs jau izteica bildinājumu.

Lai gan Lourensa savu privāto dzīvi nekad nav afišējusi, nesenās intervijās viņa tomēr izpaudusi vairākas nianses par attiecībām ar topošo vīru.

Tā, piemēram, aktrise Moroniju publiski nodēvējusi par savu "mīļāko personu pasaulē", kā arī atklājusi, ka vēlējusies ar viņu apprecēties, tiklīdz abi iepazinušies.

Savukārt savas draudzenes Katas Sadleres podkāstā Lourensa nesen pastāstījusi, ka kāzu plānošana noritot ļoti raiti un viņa cenšas lieki nenervozēt par sīkumiem.

"Es ieraudzīju kleitu, kas man patika, un nodomāju – tā būs īstā. Es pamanīju labu svinību vietu, un nolēmu – lieliski, mums ir arī vieta svinībām," sev tik ierastajā nebēdnīgajā manierē klāstījusi Lourensa.

Tiesa, konkrētu kāzu datumu kinozvaigzne pagaidām nav izpaudusi, lai izvairītos no liekas preses uzmanības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!