Foto: Vida Press

Slavenais amerikāņu komiķis Stīvs Mārtins, kurš pagājušajā gadā nosvinēja savu 67. dzimšanas dienu, pirmo reizi kļuvis par tēvu. Kā, atsaucoties uz aktiera preses pārstāvi, vēsta aģentūra Reuters, Mārtins un viņa sieva Anna Stringfīlda "nesen kļuvuši par vecākiem".

Aģentūra ziņo, ka bērns piedzimis jau pagājušā gada decembrī, bet sīkāka informācija, pat mazuļa dzimums, netiek izpausta.

Ar žurnāla The New Yorker reportieri Annu Stringfīldu komiķis apprecējās 2007. gadā, bet pirms tam viņš no 1986. līdz 1994. gadam bija precējies ar britu aktrisi Viktoriju Tenantu.

Kino un televīzijā Mārtins aktīvi filmējas kopš septiņdesmito gadu otrās puses. Popularitāti viņš iekaroja ar dalību šovā Saturday Night Live, kā arī filmām The Jerk (1979), Little Shop of Horrors (1986), Dirty Rotten Scoundrels (1988), Father of the Bride (1991) un daudzām citām.

Mārtins trīs reizis vadījis "Oskara" ceremoniju, pats piecas reizes bijis nominēts "Zelta globusa balvai", tomēr pēdējos gados filmējas maz (kopš 2009. gada tikai viena filma - The Big Year).

Stīvs Mārtins ir arī mūziķis - iznākuši vairāki viņa solo albumi. Piemēram, pēdējā viņa albumā Rare Bird Alert (2011), kas ieturēts bluegrass stilā, kā viesmākslinieks piedalās arī sers Pols Makartnijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!