Foto: Vida Press
Ārvalstu medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka Holivudas kino sfēras aprindās izveidojies jauns slavenību pāris – romantiskas jūtas uzplaukušas starp amerikāņu kinorežisoru Kventinu Tarantino un aktrisi Umu Turmenu (abi attēlā).

To, ka starp abiem Holivudas spīdekļiem izveidojušās attiecības, izdevumam US Weekly atklājis kāds pāra draugs, kurš apgalvojis, ka Tarantino jau gadiem ilgi mīlējis un dievinājis Turmentu, taču tikai tagad viņa izdevies piepildīt sen loloto sapni un kļūt par aktrises mīļoto vīrieti.

Kā atklājis anonīmais informators, pāris ļoti daudz laika pavadījis kopā šomēnes notikušajā Kannu kinofestivālā, turklāt Tarantino un Turmena laikā, ko pavadījuši Francijā, mitinājušies vienā villā.

Turmena ar Tarantino iepazinās pirms aptuveni 20 gadiem, kad Uma filmējās Kventina slavenajā filmā Lubene (Pulp Fiction). Tāpat viņa bijusi arī Tarantino filmu Nogalināt Bilu (Kill Bill) abu daļu zvaigzne, un gadu gaitā vairākkārt izskanējušas runas, ka režisoru un aktrisi vieno kas vairāk par parastām darba attiecībām.

Tiesa, nopietnas attiecības starpa abiem uzplaukušas tikai pavisam nesen, jo šī gada pavasarī Turmena izšķīrās no sava ilggadējā līgavaiņa, ar kuru viņai ir kopīga meita. Tāpat aktrise savulaik arī bijusi precējusies ar aktieri Ītanu Hoku, un šajā savienībā pasaulē nākusi meita Maija un dēls Levons.

Savukārt Tarantino gadu gaitā saticies ar vairākām sievietēm, taču nevienas no šīm attiecībām nav bijušas ilglaicīgas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!