Foto: Vida Press
Par karstāko tematu ārvalstu tabloīdos kopš aizvadītās nedēļas izskaņas kļuvusi aktiera Džonija Depa un daiļaviņas Amberas Hērdas (abi attēlā) laulības šķiršana, kas dienasgaismā izvelk dažādus noslēpumus.

Jau vēstīts, ka drīz vien pēc paziņojuma par 15 mēnešu ilgās laulības šķiršanu sekoja Hērdas apsūdzība – viņa tiesā apgalvoja, ka Deps pacēlis pret viņu roku, un tiesa lēma, ka Deps sievai nedrīkst tuvoties.

Holivudā netrūkst vīriešu, par kuru nesavaldību daudz runāts un rakstīts, bet Deps nekad nav bijis starp viņiem – viņš vienmēr atstājis romantiska džentlmeņa iespaidu, tāpēc vēsts par sievas sišanu daudziem bija nelāgs pārsteigums.

Tiesa, situācija nav viennozīmīga – kamēr tiek gaidīta noklausīšanās Depa un Hērdas šķiršanās lietā, daudzi aktiera draugi un tuvākie cilvēki metušies publiski apšaubīt Hērdas apsūdzības.

Jau vēstīts, ka Depu aizstāvējis Holivudas skandālists Mikijs Rūrks un bijusī dzīvesbiedre Vanesa Paradī. Tagad viņu pulkam pievienojusies arī abu kopīgā meita Lilī-Rouza Melodija.

Jauniete savos sociālajos tīklos publicējusi foto no bērnības, kurā iemūžināta kopā ar tēti, un to papildinājusi ar emocionālu vēstījumu.

"Mans tēvs ir vismīļākais un mīlošākais cilvēks pasaulē. Viņš ir bijis fantastisks tēvs manam mazajam brālim un man, un ikviens, kurš viņu pazīst, teiks to pašu," rakstījusi Lilī-Rouza.

Meitene, kurai dienā, kad tēva sieva paziņoja par vardarbību, apritēja 17 gadi, arī norādījusi uz policijas pārstāvju teikto izdevumam "People" – likumsargi nav atraduši pierādījumus tam, ka pastrādāts noziegums.

Losandželosas policijas seržants Marlons Marašē pastāstījis, ka, sestdien, 21. maijā, pēc Hērdas izsaukuma ierodoties notikuma vietā, viņi nav konstatējuši noziegumu, bet pats Deps jau bija devies prom.

Hērda nav vēlējusies rakstīt protokolu, un policija aizbraukusi, atstājot vizītkarti. Seržants īpaši uzsvēris, ka, ja vien policijai būtu bijušas kaut mazākās aizdomas par vardarbību, tiktu uzsākta izmeklēšana.

Policijas teiktais gan Depa meitai, gan daudziem citiem licis apšaubīt Hērdas apgalvojumus par vardarbību nepilnu nedēļu pēc skandāla – modele apgalvojusi, ka Deps bijis pilnīgi satrakojies, vicinājies ar vīna pudeli kā beisbola nūju, izkliedzis dažādas neķītrības un bijis vardarbīgs.

Aktiera iespējamo plosīšanos viņa gan apliecinājusi ar pašas apskādētās sejas foto un attēliem no kopīgās dzīvesvietas, kuros redzami nelieli bojājumi un izlijis vīns.
Tāpat viņa norādījusi, ka šī nav bijusi pirmā reize, kad Deps pēc narkotiku un alkohola lietošanas zaudējis savaldību un uzklupis viņai, tomēr Depa advokāte Laura Veizera paudusi aizdomas, ka Hērdas apgalvojumi par vardarbību ir tikai viltīgs veids, kā šķiršanās laikā saņemt daudz vairāk miljonu.

Pats Deps vēl aizvien nav sniedzis komentārus par notikušo, bet pirmdien, 30. maijā, viņš ar grupu "Hollywood Vampires" uzstājās Stokholmā.

Lai gan pirms tam bija izskanējuši aicinājumi boikotēt koncertu, tas bija pilnīgi izpārdots, un, kā vēsta ārvalstu prese, Deps šķitis gana labā noskaņojumā, kas, ņemot vērā viņa pēdējo nedēļu pārdzīvojumus, ir apbrīnojami.

Jāatgādina, ka 20. maijā pēc ilgstošas slimības mūžībā devās Depa māte. Tāpat ne pārāk veiksmīgi iet Depa jaunākajam kino darbam "Alice Through the Looking Glass", un daļa fanu pēc paziņojumiem par iespējamo vardarbību pret sievu novērsušies no sava elka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!