Foto: Vida Press
Janvāra izskaņā skaļā tracī tika ierauts Kardašjanu ģimenītes vārds. Atklātībā nonāca foto, kuros Kortnijas Kardašjanas ilggadējais draugs un trīs kopīgo bērnu tēvs Skots Disiks (attēlā kopā ar kādu modeli) draiskojas ar vairākām modelēm. Gaismā nākušas jaunas skandāla detaļas.

Kortnija, kura ir vecākā no Kardašjanu māsiņām, un Skots par pāri kļuva pirms vairāk nekā deviņiem gadiem. Savukārt 2015. gadā šī savienība pajuka, jo neilgi pēc pāra trešā bērna piedzimšanas paparaci Disiku pieķēra, mīlinoties ar savu jaunības dienu simpātiju Hloju Bartoli.

Labu laiku Kortnijas un Skota attiecības bija visai neskaidras, savukārt aizvadītā gada rudenī uzvirmoja runas, ka mīlētāji izlīguši. Tiesa, fotogrāfijas, kurās sensāciju mednieki ar kamerām janvāra izskaņā Disiku bija iemūžinājuši kopā ar vairākām modelēm, ar jaunu sparu lika uzvirmot runāt, ka mīlētāju starpā ir nesaskaņas.

Dažas dienas pirms šo foto publicēšanas tabloīdos Skots kopā ar Kardašjanu ģimenīti atpūtās Kostarikā, un nekas neliecināja, ka viņa un Kortnijas attiecībās būtu sarežģījumi. Tiesa, jaunākā informācija liecina, ka tieši paradīzes nostūrī, kur dinastija atpūtās, noticis negaidīts pavērsiens.

Tabloīds "UsWeekly" steidz ziņot, ka Skots atpūtas laikā Kostarikā mēģinājis beidzot nogludināt attiecības ar Kortniju un izteicis viņai bildinājumu. Skumjā ziņa – viņa precību piedāvājumu noraidījusi.
Foto: Vida Press
"Skots jutās apkaunots, noskumis un dusmīgs," pārim pietuvināts avots, kurš vēlējies palikt anonīms, sacījis izdevumam.

Tabloīda rīcībā nonākusi informācija, ka Skots par atraidījumu bijis tik sarūgtināts, ka nekavējoties uz Kostariku slepus uzaicinājis atbraukt kādu modeli, ar kuru pavadījis laiku tajā pašā viesnīcā, kurā bija apmetusies Kardašjanu ģimenes realitātes šova filmēšanas komanda.

Savukārt, pienākot atvaļinājuma beigām, Skots taisnā ceļā devies uz Maiami un meties vētrainā uzdzīvē vairāku modeļu sabiedrībā, un viņš apzināti draiskojies ar citām dāmām, lai ieriebtu Kortnijai.

Zinātāji ārvalstu medijiem klāstījuši, ka Disiks sensāciju medniekiem, iespējams, apzināti nopludinājis informāciju, ka dosies uz Maiami, lai nodrošinātos, ka viņa izklaides tiks iemūžinātas un nonāk ziņu virsrakstos, tādējādi ieriebjot Kortnijai, kura viņu atraidījusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!