Foto: instagram.com/dianakubasova/

Pamatīgu satraukumu sociālajos tīklos radījusi populārā pašmāju modele un sabiedrības dāma Diāna Kubasova, kura pirms Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktajiem ierobežojumiem bija devusies uz Bali, kur arī pavada šo laiku.

Otrdien, 7. aprīlī, Diāna saviem sekotājiem "Instagram" profilā atklājusi – viņa jau vairākas dienas ir apslimusi un raizējas, ka varētu būt inficējusies ar Covid-19.

"Biju pazudusi pāris dieniņas. Jā, man bija temperatūra un slikti jutos, un visi mūsu mājā tā jutās. Esam te trīs slimnieciņi," pastāstījusi Kubasova. Viņa arī atklājusi, ka šajās dienās temperatūra pārsniegusi 38 grādus un bijis gan drudzis, gan sauss klepus, sūrstošs kakls, nespēks un apetītes trūkums.

Iesākumā populārā influencere saviem faniem lūdza padomu, vai doties veikt Covid-19 testu, kam seko īss ieskats tajā, kā latvietei Bali veicās ar nepieciešamās informācijas, kur veikt analīzes, atrašanu.

"Informācijas trūkums šeit ir briesmīgs. Es pat nezinu, ko mēs darītu, ja kādam paliktu slikti," vīlusies ir Kubasova, kuras apņēmība tomēr beigās ļāvusi atrast slimnīcu, kur iespējams veikt Covid-19 testu.

Bruņojusies ar dubultu sejas masku, Kubasova mērojusi ceļu uz slimnīcu, kur jau izveidojusies prāva rinda – viņas aprēķini liecina, ka testa veikšana varētu notikt pēc septiņām stundām, tāpēc, sekotājus informējusi par šādu pavērsienu, Diāna devusies mājup, lai vēlāk atgrieztos ārstniecības iestādē un veiktu nepieciešamās pārbaudes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!