Foto: Privātais arhīvs

Latviete Elīna Fūrmane, kura jau ilgstoši dzīvo ASV un rosās tur ar pseidonīmu DJ Ella, Sentropēzā saderinājusies. Priecīgos jaunumus viņa pavēstījusi savā "Instagram" kontā.

36 gadus vecā dīdžejmeitene pēc apmēram trīs gadu draudzības teikusi jāvārdu savam mīļotajam vīrietim Natem: "Es teicu jā," interneta vidē vēsta Fūrmane.

Pagājušā gada rudenī Elīna savu draugu atveda uz Rīgu – Natem ļoti paticis Latvijai raksturīgais miers, taču nemaz pie sirds negāja vēsais laiks. Viesošanās laikā Latvijā Fūrmane arīdzan TV raidījumā "Slavenības bez filtra" padalījās savā iepazīšanās stāstā:

"Mēs iepazināmies, pateicoties manai draudzenei Rūtai. Mans draugs ir dīdžeju menedžeris, un Rūta viņam bija iedevusi manu "Instagram" kontu, sakot – zinu foršu dīdžejmeiteni, varbūt jūs varat kaut ko profesionāli sabīdīt! Mēs sākām sarakstīties, un sanāca, ka sabīdījām arī ne tikai profesionālās lietas," par iepazīšanos ar mīļoto vīrieti stāsta Ella.

Pāra attiecības lielā mērā attīstījās Covid-19 pandēmijas zīmē, kad ar otru cilvēku gluži vai piespiedu kārtā sanāca pavadīt kopā ļoti daudz laika.

Vai Ellas prātā nepavīdēja doma arī par kovidlaika bēbīti? "Būtu nedaudz par ātru uzreiz plānot mazuli. Katram ir savs ceļš ejams – viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno mazuli, citam tas notiek vēlāk, bet citam varbūt vispār tas nav lemts. Un tas nav nekas slikts," par ģimenes papildinājumu spriež Fūrmane, kura Amerikā dzīvo jau 12. gadu.

Tagad Elīna un Nate gatavojas savas attiecības noformēt arī oficiāli. Fūrmanei šīs nebūs pirmās laulības. Jau 2012. gada aprīlī Ella apprecējās Ronaldu Čaku Heisu, un šīs attiecības mākslinieces dvēselē atstāja dziļu, sāpīgu nospiedumu. Izrādījās, ka vīrs ir vardarbīgs, un laulību drīz nācās šķirt, bet Ella vēl ilgi pēc tam nespēja brīvi runāt par sāpīgo pārdzīvojumu.

Pēc tam viņa bija kopā ar savu priekšnieku Deividu Aragolu, taču arī šīs attiecības izira.

Iepriekš, dzīvojot Latvijā, Ella vairākus gadus bija kopā ar Miku Ozoliņu – šīs attiecības izjuka, kad Ozoliņš ieskatījās aktrisē Agnesē Zeltiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!