Foto: Privātais arhīvs

Bijusī iekšlietu ministre, tagad viesnīcniece Linda Mūrniece šonedēļ atzīmēja apaļu jubileju – viņai apritēja 50. Mūrniece ballīti rīkoja pašas vadītajā viesnīcā "Hotel Roma", kurp viņu sveikt devās jubilāres tuvākie draugi.

Jubilāres rīts mājās sākās ar iespaidīga izmēra kūkas gabalu, kurā iesprausta liesmojoša svētku svece, taču īstā ballīte un sveikšana notika Mūrnieces vadītās viesnīcas telpās. Viesu vidū bija gan "Rīga TV24" kulinārijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni, gan kanāla "STV" pārraižu producente Ieva Brante, gan arī dziedātāja Samanta Tīna un citi.

Visiespaidīgāko dāvanu Mūrniece saņēma no sava kādreizējā cīņubiedra politikā Arta Kampara, kurš gaviļnieci sveica arī īstu kroni. "Man ir kronis, daudz mīlestības un prieka, par ko paldies maniem cilvēkiem," instagramā vēstīja Linda.

Jau vēstīts, ka Dobelē dzimusī Linda savulaik veidoja karjeru iekšlietu sistēmā – viņa ir darbojusies ne tikai Iekšlietu ministrijas preses centrā un kriminālpolicijas nodaļā cīņai pret organizēto noziedzību, bet arī vēlāk kļuvusi par Drošības policijas priekšnieka palīdzi. Bijusi gan aizsardzības, gan arī iekšlietu ministre.

Tiesa, sabiedrības ievērību Linda izpelnījusies ne tikai ar sasniegumiem karjerā un politiskajās aprindās. Pašmāju dzeltenajā presē pēdējos gados plaši iztirzāta viņas privātā dzīve. Gaviļniece arīdzan naski izmanto sociālos tīklus, kuros sīki un smalki informē par savā profesionālajā un privātajā dzīvē notiekošo.

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Jan 27, 2020 at 2:49pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Jan 29, 2020 at 6:28am PST

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on Jan 28, 2020 at 6:09pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Raimonda (@raimonda8) on Jan 28, 2020 at 12:32pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!