Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā savu meitu Katrīnu pie vīra izvedis amerikāņu aktieris, bijušais Kalifornijas štata gubernators Arnolds Švarcenegers – viņa un Marijas Šraiveres pirmdzimtā atvase apprecējusies ar populāro Holivudas aktieri Krisu Pratu.

29 gadus vecā Katrīna un par viņu desmit gadus vecākais Prats gredzenus sestdien mijuši greznā kāzu ceremonijā kādā smalkā Kalifornijas rančo Santabarbaras pievārtē.

Svinībās piedalījušies pāra radinieki un draugi no slavenību aprindām, vēsta izdevums "People". Savukārt attālināti pasākuma gaitai līdzi sekojuši vairāki paparaci, kas tabloīdiem sarūpējuši kāzu fotogrāfijas.

Tiek vēstīts, ka Katrīnu pie altāra vedis viņas tēvs Arnolds. Sensāciju medniekiem ar kamerām izdevies piefiksēt brīdi, kad līgavas tēvs ieradies svinību vietā.

Arī paši jaunlaulātie pēcāk izplatījuši oficiālu paziņojumu, ka kļuvuši par vīru un sievu.

"Vakar bija mūsu dzīves labākā diena. Mēs kļuvām par vīru un sievu Dieva, mūsu ģimeņu un mīļo cilvēku priekšā. Tas bija intīmi, aizkustinoši un emocionāli. Jūtamies svētīti, uzsākot jaunu dzīves nodaļu," "Instagram" vēstījusi Švarcenegera meita.

Šī ir Katrīnas pirmā laulība. Savukārt Prats pirms tam deviņus gadus bija precējies ar aktrisi Annu Farisu, ar kuru viņam ir arī kopīgs dēls.

Prats un Švarcenegera meita par pāri kļuva pērn vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!