Foto: Privātais arhīvs
Atzīmējot vasaras saulgriežus, arī Latvijā populārie cilvēki devās līgot, protams, iemūžinot svētkus arī bildēs, ar kurām padalījās savos sociālajos tīklos.

Sociālajās vietnēs Twitter, Facebook un Insagram publicētas dažādas ainas, kurās populārie tautieši atrāda savus Līgo vakara tērpus un vietas, kur Jāņi tiek svinēti, savukārt dāmas publicēja bildes, kurās demonstrēja savus krāšņos vainagus.

Lielākā daļa populāro bija devušies svinēt svētkus pie dabas krūts - draugu kompānijā vai ģimenes lokā. Protams, neizpalika arī tādi, kuriem maģiskajā naktī bija jāstrādā - jādzied kādā koncertā vai jāvada Līgo pasākums.

Ar košākajiem un krāšņākajiem vainagiem varēja lepoties televīzijas raidījumu vadītāja Liene Bērziņa, bijušā premjera meita Nikola Krištopane, skaistumkonkursu dalībniece un rīkotāja Diāna Kubasova, kā arī dziedātāja Linda Leen, kura līgoja pašas dizainētajās pastalās.

Savukārt dejotāja un deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova, kura Jāņus atzīmēja kopā ar savu mīļoto puisi, kā arī mūziķi Lauri Reiniku, sociālajos tīklos lepojās, ka uzpinusi savu pirmo vainagu mūžā. Par apmācību viņa pateicās Rūtai un Laurim Reinikiem.

Par interesantu svētku ainiņu parūpējās dīdžejs un dziedātājs Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva, kurš kopā ar mūziķa Dona nu jau bijušo sievu Lindu Kalniņu jeb Lily Līgo vakaru sagaidīja, tērpies dzīvnieku ādās gluži kā alu cilvēks.

Modes pazinēja un stiliste Dana Dombrovska līgoja pie jūras, senču tradīcijās. Viņa svētkus atzīmēja vienā kompānijā ar multimākslinieku Kasparu Bindemani, kurš ļāvās fotosesijai jūras krastā.

Savukārt dziedātājs Miks Dukurs saviem sekotājiem atrādīja bildi, kura tapusi neilgi pirms Līgo pasākuma, kurš notika Krastmalā - viņam gada īsākajā naktī bija jākāpj uz skatuves un jāizklaidē publika.

Darbīga nakts izvērtās arī bijušajiem okartiešiem - Samantai Tīnai un Nikolajam Puzikovam. Abi, mīļi apskāvušies, pozēja kamerai neilgi pirms Jāņu koncerta Jēkabpilī.

Īpaša šī nakts bija dziedātāji LieneiCandy, kura sociālajos tīklos padižojās, ka svētkos laidusi jestru danci ar latviešu politiķi Valdi Birkavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!