Foto: instagram.com/lenaushakova89/
Dīdžejmeitene un naktskluba "Coyote Fly" viesu uzmundrinātāja Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) šopavasar atzinās, ka ir apsēsta ar krūšu palielināšanu, un šo savu ķermeņa daļu viņai labpatīk arī dedzīgi fotografēt un izrādīt publiski.

Lienes "Instagram" foto blogam ir vairāk nekā astoņi tūkstoši sekotāju, un efektīgā daiļava saviem faniem neliek vilties – tie tiek lutināti ar ēdienu bildītēm, dziļdomīgiem citātiem, citiem ikdienišķiem kadriem un, pats galvenais, pikantiem momentuzņēmumiem.

Draisko foto centrālais objekts gandrīz vienmēr ir Lee kuplās krūtis, un nesen viņa savus sekotājus aplaimojusi ar ļoti kārdinošu attēlu, kurā viņas formīgie apaļumi redzami tuvplānā un gandrīz kaili.

"Neviena cilvēka ķermeņa daļa nav nepiedienīga pati par sevi – nepiedienīgas šīs daļas padara mūsu bailes no tām," bildi dziļdomīgi papildinājusi Lee, atklājot, ka iedvesmu komentāram smēlusies žurnāla "Pastaiga" jaunākajā numurā.

Ne velti mēdz sacīt, ka tas, kurš neriskē, nedzer šampanieti – Lee nekautrīgā krūšu izrādīšana atmaksājusies ar uzviju, un bilde izpelnījusies krietni vairāk sarkano sirsniņu nekā citi viņas publicētie attēli.

Cardio ✔️ Next ↪️ #pilates #myfitnesslatvia

A photo posted by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Sep 20, 2016 at 10:01pm PDT

🌎#portonovere

A photo posted by LENA USHAKOVA (@lenaushakova89) on Sep 8, 2016 at 6:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!