Foto: DELFI

Viens no populārākajiem pašmāju uzņēmējiem, miljonārs Raimonds Gerkens (attēlā) izsenis aizrāvies ar ekskluzīviem spēkratiem, bet nesen viņš pārdevis savu Rolls-Royce Phantom limuzīnu un tā vietā iegādājies Jaguar spēkratu.

"Man tas vienkārši apnika. Visu laiku biju piesaistīts šoferim, jo pašam nav iemaņu tādas mašīnas vadīšanā. Vadīt Rolls-Royce Phantom ir tas pats, kas braukt ar Ikarus autobusu," žurnālam Kas Jauns skaidrojis uzņēmējs.

Tāpat viņam bijis mersedess, bet arī tas apnicis - šī iemesla dēļ Gerkens nolēmis abus auto pārdot un iegādāties jaunu transporta līdzekli.

"Kad biju pārdevis gan rollsroisu, gan mersedesu, nopirku jaunu BMW, taču ar to nobraukāju tikai mēnesi. Tik ātri tas man apnika. Pārdevu arī to, un tad neviļus nonācu Jaguar salonā, kur ieraudzīju un uzreiz iemīlējos Jaguar XJ, kuru pēc notestēšanas arī iegādājos," stāstījis miljonārs.

Rolls-Royce limuzīnu viņš par 120 tūkstošiem eiro pārdevis Lihtenšteinā dzīvojošiem krievu biznesmeņiem, bet jaunais 2013. gada izlaiduma auto viņam izmaksājis 94 tūkstošus eiro.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!