Foto: Vida Press
Holivudas kinoproducentam Hārvijam Vainstīnam, kuram martā tika piespriesti 23 gadi cietumā par seksuālu varmācību, veikts Covid-19 tests, un tas bijis pozitīvs.

Ārvalstu mediji ziņo, ka 68 gadus vecajam Vainstīnam Vendes labošanas iestādē Ņujorkā veikts Covid-19 tests, un tiek pieļauts, ka inficēšanās ir notikusi pirms viņa nonākšanas šajā ieslodzījuma vietā. Šobrīd Vainstīns ievietots izolācijā, un arī daži no ieslodzījuma vietas apsargiem ievietoti karantīnā.

Vendes labošanas iestādē Vainstīns ieradās trešdien, 18. martā, pēc uzturēšanās Raikera salas cietumā.

Jau vēstīts, ka 11. martā ASV kinoindustrijas vienu no redzamākajām figūrām tiesa sodīja ar 23 gadiem ieslodzījumā apsūdzībās par izvarošanām un seksuālu varmācību.

Tiesas zālē Vainstīns ieradās ratiņkrēslā, jo viņu pēdējā laikā vajājot veselības problēmas. Arī apsūdzētā advokāti tiesā vērsa uzmanību uz Vainstīna veselības stāvokli, norādot, ka "pat pieci gadi cietumā viņam varētu būt kā mūža ieslodzījums".

Neilgi pēc sprieduma nolasīšanas Vainstīns no apcietinājuma tika aizvests uz slimnīcu "ar sāpēm krūtīs", un viņa pārstāvji medijiem atklājuši, ka vīrietim ir dažādas veselības problēmas – diabēts, paaugstināts asinsspiediens un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!